Kapteeni Hannu Patronen teki jatkosopimuksen HIFK:n kanssa – hommiin myös seuran taustajoukoissa - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Kapteeni Hannu Patroselle jatkosopimus HIFK:n kanssa – hommiin myös seuran taustajoukoissa

HIFK:n Veikkausliigajoukkue on tehnyt jatkosopimuksen kapteeninsa Hannu Patrosen kanssa. Patrosen uusi sopimus kattaa ensi kauden.

Hannu Patronen teki jatkosopimuksen HIFK:n kanssa.­

15.8.2019 16:31

Veikkausliigan HIFK:n kapteeni, puolustaja Hannu Patronen on tehnyt seuran kanssa ensi kauden kattavan jatkosopimuksen. Urallaan pitkään Ruotsissa ja Norjassa pelannut ja A-maajoukkueessakin nähty Patronen, 35, tuli HIFK:n riveihin talvella pelattuaan kaksi edellistä kautta paikallisvastus HJK:ssa.

– HIFK on hieno seura, ja näen joukkueessa paljon potentiaalia, joten olen erittäin onnellinen saadessani edustaa IFK:ta jatkossakin ja toivon, että pystymme seuraavina vuosina kehittämään joukkuetta ja seuraa entisestään, Patronen toteaa seuran sivustolla.

Patronen on mukana kehityksessä myös muualla kuin pelikentällä, sillä hän toimii syyskuusta lähtien seuran urheilutoimenkehittäjänä. Tehtäviin kuuluu HIFK:n mukaan junioreiden pelaajakehityksessä vahvasti mukana oleminen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?