Pallokerho: Näyttikö FC Lahti, miten Ilves kaatuu? VPS:n toiminnassa huolestuttavia merkkejä: ”Ääripäästä toiseen menemisessä ei ole järkeä” - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Pallokerho: Näyttikö FC Lahti, miten Ilves kaatuu? VPS:n toiminnassa huolestuttavia merkkejä: ”Ääripäästä toiseen menemisessä ei ole järkeä”

Pallokerhossa käydään läpi viime viikonlopun liigaottelut sekä Palloliiton akatemiauutinen.

15.7.2019 16:32

Veikkausliigassa pelattiin viime viikonloppuna tärkeä kierros. Sarjatilanne muuttui melko merkittävästi, sillä FC Lahti voitti yllättäen Ilveksen ja aiheutti tamperelaisille vasta kauden toisen liigatappion.

Pallokerhossa Ville Väänänen, Janne Oivio ja Mikko Knuuttila pohtivat, löysikö Lahti nyt viisastenkiven Ilveksen lyömiseen vai oliko kyseessä sittenkin vain tamperelaisten työtapaturma. Lisäksi keskustellaan eritoten derbyistä Hongan ja HIFK:n sekä SJK:n ja VPS:n välillä.

Liigan jälkeen käsitellään viime viikon uutista, jonka mukaan Palloliitto saa neljän vuoden ajan 200 000 euron suuruisen tukirahan Euroopan jalkapalloliitolta Uefalta oman akatemiatyylisen toiminnan kehittämiseen. Lopuksi tuttuun tapaan Divarikorneri.

Jos haluat kuunnella Pallokerhon aikaisempia ohjelmia, löydät ne täältä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?