Katso voittomaali: SJK iski VPS:n kumoon viime hetkellä – Pohjanmaan Derbyllä dramaattinen loppuhuipennus

rac

Julkaistu:

Veikkausliiga
SJK voitti lauantaina Pohjanmaan derbyssä Seinäjoella VPS:n viime hetken maalilla 1–0.
SJK voitti VPS:n jalkapallon Veikkausliigan Pohjanmaan derbyssä dramaattisen loppuratkaisun jälkeen 1–0.

Avauspuoliajalla molemmat maalivahdit venyivät loistavalla tavalla komeiden kaukolaukausten tielle. Mehmet Hetemaj testasi jo seitsemännellä minuutilla VPS:n maalivahtia Martin Kompallaa.

SJK:n maalilla Mihkel Aksalun oli vuoro esitellä taitojaan 34. minuutilla, kun Steven Morissey pääsi laukomaan vastahyökkäyksen päätteeksi rangaistusalueen ulkopuolelta.

SJK hallitsi pelitapahtumia, ja vei laukaukset maalia kohti lukemin 10–3. VPS:n puolustus ja maalivahti Kompalla kestivät lisäajalle asti.

Ottelu sai kuitenkin dramaattisen huipennuksen, kun Denis Oliinyk nousi lisäajan lisäajalla vahvasti vasemmasta laidasta, ja iski pallon vastustamattomasti maalin oikeaan alanurkkaan. Maali oli Oliinykille jo kauden kahdeksas.

Ottelun dramaattisen ratkaisun näet pääkuvana olevalta videolta.

SJK nousi voittonsa myötä 23 pisteeseen, ja repi taistelussa ylemmän jatkosarjan paikasta eroa HIFK:hon. Helsinkiläiset ovat nyt viiden pisteen päässä SJK:sta, mutta heillä on pelattuna kaksi ottelua vähemmän.

Veikkausliigan kärkipää on todella tasainen: SJK on vain viiden pisteen päässä liigaa johtavasta Ilveksestä.

Veikkausliigan jumbosijalla majaileva VPS jahtaa yhä kauden ensimmäistä voittoaan. Joukkueen saldona 15 pelatun ottelun jälkeen on seitsemän tasapeliä ja kahdeksan tappiota.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt