Upeita maaleja Espoossa! Honka sai murskaavan revanssin HIFK:sta

rac

Julkaistu:

veikkausliiga
Honka löi HIFK:n vaivatta kotonaan.
Honka kaatoi HIFK:n Veikkausliigan paikallisottelussa puhtaasti 3–0. Lukemat heijastelivat pelitapahtumia, sillä espoolaisjoukkue hallitsi tapahtumia alusta loppuun.

Hongan ei tarvinnut odottaa kauan tasatilanteen murtumista. Juha Hakola nosti oikealta laidalta oivallisesti rangaistusalueelle, jossa Lucas Kaufmann ohjasi pallon tyylillä verkon perukoille.

Kaufmannin maalin näet alla olevalta videolta.


Honka ei onnistunut lisämaalien teossa avausjaksolla, mutta lähellä ei myöskään ollut vierasjoukkue HIFK. Siltä puuttui norjalaistähti Jakob Dunsby, ja ainakaan vielä tuore brasilialaishankinta Luis Henrique ei vakuuttanut.

Toisella jaksolla alkoi tapahtua. Pian sen jälkeen, kun kentälle juossut henkilö taltutettiin, iski Honka uudelleen. Keskikentän kapellimestari Javi Hervas ampui hienon vapaapotkuosuman 55. minuutilla.

HIFK ei saanut kiriä aikaiseksi, ja lopussa espoolaiset iskivät vielä kerran kiellon päälle. Demba Savage viimeisteli näyttävästi läheltä ylänurkkaan 3–0.

– Tämä oli iso helpotus, koska olen ollut todella turhautunut maalittomuuteeni, kauden ensimmäisen osumansa iskenyt Savage kertoi ISTV:lle.

– Tämä oli yksi kauden parhaista esityksistämme. Emme tehneet isoja muutoksia viime kohtaamiseen. Opimme virheistämme ja olemme tehneet töitä niiden korjaamiseksi.

Alla olevalla videolla Savagen maali.Tulos oli erityisen makea Hongalle, sillä se hävisi kauden alussa HIFK:lle Helsingissä 2–0. Honka nousi voitolla toiseksi Veikkausliigassa.

Alla olevassa soittimessa tuore Pallokerhon podcastin jakso.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt