Kuvat: Välikohtaus Hongan ja HIFK:n ottelussa – kentälle juossut mies rimpuili epätoivoisesti järjestysmiesten puristuksessa

rac

Julkaistu: , Päivitetty:

veikkausliiga
Mies juoksi kentälle kesken liigapelin Espoossa.
Honka otti revanssin HIFK:sta Veikkausliigan ottelussa Espoossa. Honka voitti 3–0. HIFK ehti voittaa seurojen aiemman kohtaamisen kauden alussa.

Kesken ottelun nähtiin ikävä välikohtaus. Mieshenkilö juoksi kentälle noin 50 minuutin pelaamisen jälkeen. Hän kantoi käsissään suurta keltamustaa FC Hongan kannatuslippua.


Artikkelin pääkuvana olevalla videolla Hongan Lucas Kaufmannin iskemä 1–0-osuma.


Iloiselta näyttänyt mies ei saanut ilakoida kauaa, sillä järjestyksenvalvojat taltuttivat hänet nopeasti. Kun henkilöä talutettiin kentältä pois, hän pyristeli ja yritti rimpuilla otteesta irti siinä kuitenkaan onnistumatta.

Vaikka henkilö kantoi Hongan lippua niin televisiolähetyksestä ei ollut pääteltävissä, oliko kyseessä Hongan kannattaja vai esimerkiksi lipunryöstöpuuhissa käynyt vierasjoukkueen fani. Hongan oman kannattajakatsomon reaktio kentälle juoksuun oli kaikkea muuta kuin riemukas.

– Hata, hata, hata IFK, katsomosta kaikui nopeasti tuttu ruotsinkielinen IFK-vastainen sävelmä.

Ottelussa nähtiin hienoja osumia. Ensimmäisen teki Hongan Lucas Kaufmann Juha Hakolan hienosta esityöstä. Toisen teki Javi Hervas suoraan vapaapotkusta ja kolmannen Demba Savage hienolla ohjauksella.

Alla olevassa soittimessa tuorein Pallokerhon jakso, jossa myös ennakoitiin ottelua.