Pallokerho: HJK ja KuPS hurmasivat eurokentillä, RoPSilla takaovi auki – ”Mikä suuryllätys, että hän onnistui juuri nyt”

Julkaistu: , Päivitetty:

pallokerho
HJK, KuPS, RoPS ja Inter avasivat europelikautensa aiemmin tällä viikolla. Näistä peleistä ja muista aiheista keskustellaan tuoreessa Pallokerhon lähetyksessä.
Euroiloa! Siitä puhe, mistä puute, sanotaan usein, mutta tällä kertaa Pallokerhossa todella saadaan puhua suomalaisseurojen euro-onnistumisista. Interillä ei mennyt nappiin ylivoimaista Bröndbytä vastaan, mutta HJK ja KuPS ottivat vakuuttavat kotivoitot. Lisäksi RoPS piti jatkounelman elossa loppuhetkien vierasmaalilla 1–2-tappiossa Aberdeenille.

Mikko Knuuttila ja Janne Oivio käyvät läpi suomalaisseurojen europelit ja nostavat esille onnistumisia ja vähän vähemmän onnistuneita asioita. Yksi luokka onnistujia olivat pois Suomesta siirtoa kipuilleet pelaajat kuten Lassi Lappalainen ja Luis Carlos Murillo, jotka ovat liigassa olleet kaukana parhaastaan mutta onnistuivat nyt isommassa näyteikkunassa loistavasti.

Europelien lisäksi vilkaistaan kohti viikonlopun paikallispelejä Honka–HIFK sekä SJK–VPS, vastataan kuulijakysymyksiin sekä jo perinteeksi muodostuneeseen tapaan Divarikorneri.Jos yllä oleva podcast-soitin ei näy selaimellasi, voit kuunnella lähetyksen täältä.

Jos haluat kuunnella Pallokerhon aikaisempia ohjelmia, löydät ne täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt