Upea kaukolaukaus siivitti HJK:n voittoon Stadin derbyssä – HIFK:lle ensimmäinen tappio yli kahteen kuukauteen

rac

Julkaistu:

Veikkausliiga
HJK voitti Helsingin paikallisottelun 2–0.

HIFK–HJK 0–2 (0–2)

Kauden toisesta Stadin derbystä muodostui HJK:n näytös. Huhtikuisen 1–1-tasapelin jälkeen ennakkosuosikki HJK otti nyt suvereenin voitoin maalein 2–0.
  • Ottelun huippuhetket yllä olevalla videolla.
Ottelun avausmaali nähtiin jo 9. peliminuutilla, kun Kaan Kairinen täräytti ottelun voittomaaliksi jääneen osuman noin 25 metristä lähteneellä kaukolaukauksella. Maali oli 20-vuotiaan Kairisen uran ensimmäinen Veikkausliigassa.

HJK hallitsi avausjaksoa lähes mielin määrin. Toisen niitin HIFK:n maaliin tuikkasi 32. minuutilla Sebastian Dahlström, joka ohjasi Riku Riskin keskityspallon etutolpalta sisään.

Toisella puoliajalla ottelu tasaantui, mutta HJK piti langat tiukasti käsissään eikä päästänyt HIFK:ta enää mukaan voittotaistoon.

Ottelua seurasi paikan päällä Töölössä yli 10 000 katsojaa.

Tappio oli HIFK:lle ensimmäinen sitten toukokuun 3. päivän. Sen jälkeen se pelasi seitsemän ottelua, joista voitti kaksi ja pelasi viidesti tasan. HIFK on sarjassa kahdeksantena.

HJK puolestaan nousi voitolla tasapisteisiin sarjaa johtavan Ilveksen kanssa. Se on tosin pelannut neljä ottelua tamperelaisia enemmän.

HJK:lla on seuraavaksi edessä Mestarien liigan karsintaottelut färsaarelaista HB Torshavnia vastaan. Otteluparin ensimmäinen osa pelataan ensi tiistaina Helsingissä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt