Huippusuosittu teiniduo Marcus & Martinus esiintyy Helsingissä – HJK sai popidoleilta mieluisan pyynnön

Julkaistu:

Jalkapallo
Huippusuosittu norjalaisduo Marcus & Martinus testasi sunnuntaisen konserttiareenansa nappikset jalassa.
Norjalainen popduo Marcus & Martinus esiintyy sunnuntaina Helsingissä Telia 5G Areenalla.

Kaksospoikien, 17-vuotiaiden Marcus ja Martinus Gunnarsenin muodostama yhtye nauttii suurta suosiota etenkin lasten ja nuorten keskuudessa. He ovat esiintyneet Suomessa aiemminkin, muun muassa viime kesänä Kaisaniemen puistossa. Tuolloin fanien muodostama jono kiemurteli Helsingin rautatieaseman edustalle asti.
Sunnuntainenkin konserttiareena on kaksikolle jo tuttu, ainakin vähän erilaisesta perspektiivistä. Perjantaina nuoret poptähdet vaihtoivat mikrofonit nappiksiin ja pelasivat jalkapalloa HJK:n pelaajien kanssa. Töölössä sijaitseva Telia 5G Areena on HJK:n kotistadion.

HJK:n veikkausliigajoukkueesta mukana olivat Rafinha, Nikolai Alho ja norjalaisvahvistus Harmeet Singh. HJK:n naisten joukkuetta edusti yhdysvaltalainen Ashley Riefner.

HJK:n mediapäällikkö Jupe Väre kertoo, että pelipyyntö tuli Marcuksen ja Martinuksen leiristä.

– Jäbät ovat kovia futisfaneja, jalkapallo on heidän intohimonsa. Heillä on tapana maailma kiertäessä ottaa yhteyttä paikallisiin seuroihin ja kysellä, että pääsisikö vähän pelailemaan. Ja niin he ottivat meihinkin yhteyttä, Väre kertoi puhelimitse.

HJK:n Naisten Twitter-tilillä julkaistiin kuva peleistä.
Väreen mukaan pallot pysyivät mainiosti norjalaiskaksosten jaloissa.

– He olivat ihan pelimiehiä! Pelasivat tosi hyvin.

Pelejä piipahti katsomassa myös HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti, ja hän vahvistaa Väreen näkemyksen.

– Erittäin hyviä pelaajia, Riihilahti kertoi.

Marcus & Martinusta on tituleerattu popsensaatioksi ja yhtyeellä on intohimoisia faneja, MMereitä, ympäri maailman. Heidän Instagram-tililläänkin on 1,5 miljoonaa seuraajaa. Nuoret miehet ovat mediapäällikkö Väreen mukaan kuitenkin pitäneet jalkansa tiukasti maassa suursuosiosta huolimatta.

– Oikein mukavia poikia! Ei minkäänlaisia tähden elkeitä, päinvastoin. He olivat kuin kuka tahansa, oikein innoissaan ja hyväntuulisia, Väre sanoi.

– He olisivat viihtyneet kentällä vaikka koko päivän, mutta jossain vaiheessa oli pakko pistää poikki.

HJK:n jakoi videon poptähtien vierailusta.
Marcus & Martinus esiintyy Telia 5G Areenalla siis sunnuntaina. HJK:n miehet palaavat maajoukkuetauon jälkeen areenalleen keskiviikkona ottelussa FC Honkaa vastaan.

HJK Naisten seuraavat ottelut ovat heinäkuussa. Kotiareenallaan joukkue pelaa seuraavan kerran 15. heinäkuuta. Vastassa tuolloin FC Hongan naiset.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt