Hollannin pääsarjaseura yrittää ostaa Huuhkajien hyökkääjän pilkkahintaan – Rasmus Karjalainen haluaa lähteä - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Hollannin pääsarjaseura yrittää ostaa Huuhkajien hyökkääjän pilkkahintaan – Rasmus Karjalainen haluaa lähteä

Hollantilainen Fortuna Sittard on toistaiseksi tarjonnut erittäin vaatimattomia summia maajoukkuehyökkääjästä.

Rasmus Karjalainen on noussut KuPSista Suomen maajoukkueeseen.­

10.6.2019 14:51

Hollannin pääsarjassa pelaava Fortuna Sittard haluaa Rasmus Karjalaisen. Ilta-Sanomien tietojen mukaan hollantilaisseura ja Karjalaisen seura Kuopion Palloseura ovat jo jonkin aikaa neuvotelleet mahdollisesta siirrosta.

Kompastuskivi on siirtosumma. IS:n tietojen mukaan Fortuna on tehnyt vaatimattomia, selvästi alle 100 000 euron suuruisia tarjouksia Suomen maajoukkuepelaajasta. Ne eivät ole riittäneet KuPS-johdolle, joka haluaa auttaa Karjalaista eteenpäin mutta samalla luonnollisesti pelaajan tasoa vastaavan korvauksen.

Ilta-Sanomat tavoitti Karjalaisen Liechtensteista, jossa pelaaja on mukana valmistautumassa tiistain EM-karsintaotteluun. Hän on tilanteessa vaikeassa välikädessä.

– Unelmani on pelata ulkomailla. Hollannin pääsarja on Euroopan huippusarjoja ja kuka tahansa veikkausliigapelaaja olisi varmasti kiinnostunut tällaisesta tilaisuudesta, Karjalainen kertoi.

– Siirto kiinnostaa minua erittäin paljon. Toivon, että seurat pääsevät yhteisymmärrykseen.

Miten reagoit, jos KuPS sanoo, että kauppaa ei tule?

– Ei siinä epäselvää, sitten pelaan KuPSissa. Ymmärrän KuPSin kannan, mutta toivon tietysti, että he miettivät tilannetta myös minun näkökulmastani.

Karjalainen takoi viime kaudella 17 liigamaalia ja nousi hienojen peliesitystensä siivillä A-maajoukkueeseen. Tällä kaudella 11 ottelussa on syntynyt kolme maalia.

Jos siirto kariutuu kesän siirtoikkunan aikana, niin uusi tilaisuus maailmalle aukeaa viimeistään ensi talvena. Karjalaisen sopimus KuPSin kanssa päättyy tämän kauden jälkeen.

Fortuna Sittard sijoittui viime kaudella Hollannin pääsarjassa viidenneksitoista ja vältti niukasti putoamiskarsinnat.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?