HJK:n pääomistajan raskas tunnustus: ”Nämä olivat uran vaikeimmat potkut”

Olli-Pekka Lyytikäinen kommentoi Mika Lehkosuon potkuja.

22.5.2019 12:32

Kun Sixten Boström sai potkut vuonna 2014, oli Mika Lehkosuo hänen korvaajansa. Lehkosuo, HJK:n kasvatti ja pelaajalegenda, oli ollut pitkään omistaja Olli-Pekka Lyytikäisen tähtäimessä. Nyt HJK antoi ”Banalle” potkut.

Lyytikäinen majaili omaan tuttuun tyyliinsä huoneen perällä kesken tiedotustilaisuuden, jossa kerrottiin Lehkosuon potkuista ja siitä, että Toni Koskela on hänen korvaajansa. Hän suostui kommentoimaan ratkaisua IS:lle lyhyesti.

– Olen joutunut antamaan kolmet potkut HJK-urani aikana. Nämä olivat selvästi vaikeimmat. Tai no, loppuaikana asia alkoi kyllä käydä jo selväksi, mutta kuitenkin, Lyytikäinen kertoi.

Aiemmin Lyytikäinen on joutunut antamaan lähtöpassit Keith Armstrongille ja Boströmille. Kahdeksan ottelun voitoton putki ja kärjen karkaaminen Veikkausliigassa kävivät nyt Lehkosuon kohtaloksi. Lyytikäinen ei kuitenkaan unohda ”oman pojan” saavutuksia.

– Bana on HJK-legenda pelaajana ja valmentajana, kuten tuolla jo aiemmin sanottiin. Eurocupien lohkovaiheessa valmentajana ja pelaajana, monta mestaruutta molemmissa rooleissa. Tämä on raskas hetki, mutta toivon, että hän joku päivä vielä valmentaa HJK:ta uudelleen – valmennettuaan ensin viisi vuotta jossain ulkomailla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?