Inter jatkoi vahvaa virettään Maarianhaminassa - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Inter jatkoi vahvaa virettään Maarianhaminassa

Vahvan avausjakson maaleilla Inter haki pisteet.

12.5.2019 22:09

Turun Inter otti kolmannen peräkkäisen voittonsa Veikkausliigassa kaatamalla IFK Mariehamnin sunnuntaina vieraissa 2–1 ja nousi voiton myötä sarjataulukon kakkoseksi Ilveksen jälkeen.

Sunnuntain kamppailu ei tarjonnut suuria hienouksia, mutta taistelua ja kaksinkamppailuja sitäkin enemmän. Inter otti tukevan otteen pelistä Timo Furuholmin ja Filip Valencicin maaleilla tauon alla. IFK Mariehamn pääsi lopussa vielä peliin mukaan Aristote Mboman osumalla, mutta hollantilaisen toinen varoitus pian kavennusmaalin jälkeen vei parhaan terän isäntien kiriltä, ja Inter piti johtoasemastaan kiinni loppuun saakka.

IFK Mariehamnin päävalmentaja Peter Lundberg ei lähtenyt selittelemään tappiota.

– Inter oli ehkä vähän parempi tänään. Paljon oli kamppailuja ja taistelua – ehkä vastustaja oli hiukan parempi juuri tässä. Inter on hyvässä vireessä ja oli paras tällä kaudella kohtaamamme vastustaja, Lundberg kehaisi.

Interin päävalmentaja Jose Riveiro puolestaan oli huojentunut joukkueen päästyä kotimatkalle kolme pistettä taskussaan.

– Olen todella iloinen, sillä tämä on yksi vaikeimmista paikoista hakea pisteet. Osoitimme itsellemme, että pystymme voittamaan myös tällaisen taisteluottelun. Siitä olen ylpeä, Riveiro totesi.

Korjattu IFK:n maalintekijä klo 22.38.

Oberstdorfin MM

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?