Pallokerho: Vaarantuuko HJK-tähden oikeusturva valitusprosessissa? KPV on nyt pakkoraossa: ”Jos pisteitä ei ala tulla...” - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Pallokerho: Vaarantuuko HJK-tähden oikeusturva valitusprosessissa? KPV on nyt pakkoraossa: ”Jos pisteitä ei ala tulla...”

Faith Friday Obilor sai punaisen kortin törkeästä taklauksesta ottelussa Interiä vastaan.

Julkaistu: 10.5.2019 17:41

Pallokerhossa käsitellään viikon kuumimpia futispuheenaiheita sekä tulevan viikonlopun pelejä.

Halusi sitä tai ei, niin HJK pysyy otsikoissa. Nyt ei puhuta HJK:n pelillisistä asioista vaan joukkueen pelaajien tekojen seurauksista.

Faith Friday Obilorin saama neljän pelin lisäpelikielto puhuttaa Mikko Knuuttilaa, Janne Oiviota ja Lari Vesanderia. Obilor joutuu lusimaan pannaa jo lauantaina SJK:ta vastaan, vaikka hänen valituksensa on yhä vireillä. Kärsiikö pelaajan oikeusturva?

Lisäksi kolmikko keskustelee Kaan Kairisen vitkuttelukortista VPS:aa vastaan, joka johti pelaajan ulosajoon. Menikö homma putkeen?

Suurten puheenaiheiden lisäksi kolmikko pureutuu viikonlopun peleihin. Erityishuomiota saa KPV, joka hakee yhä ensivoittoaan liigakaudella. Pian on muutosten aika seurassa, jos peli ei ala kulkea ja pisteitä tulla.

Jos artikkelissa oleva podcast-soitin ei näy selaimellasi, voit kuunnella lähetyksen täältä.

Jos haluat kuunnella Pallokerhon aikaisempia ohjelmia, löydät ne täältä.

Faith Friday Obilor sai punaisen kortin törkeästä taklauksesta ottelussa Interiä vastaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?