SJK lisäsi KPV:n tuskaa ja nousi sarjakärkeen

rac

Julkaistu:

Veikkausliigan SJK palasi voittojen tielle tiistaina, kun seinäjokelaiset kaatoivat kotinurmellaan KPV:n maalein 1–0 (0–0).
Voitto nosti eteläpohjalaiset 11 pisteeseen ja sarjan kärkeen.

Koko pelin kuskin paikalla ollut SJK metsästi avausmaaliaan pitkään, mutta lopulta KPV joutui antautumaan 82. minuutilla, kun Matheus Batista pääsi tuikkaamaan pallon verkkoihin Serge Atakayin syötöstä.

– Tämä oli hankala peli, koska KPV keskittyi puolustamaan hyvin ja iskemään vastaiskuilla. Onneksi saimme sen yhden osuman, tuumasi SJK-luotsi Alexei Eremenko sr..

KPV onnistui saamaan toisella jaksolla pari laadukasta paikkaa, mutta muuten hyökkäyspeli oli olematonta. Sarjanousija on viiden ottelun jälkeen yhä voitoitta, ja joukkue on onnistunut tekemään tällä kaudella vain kaksi maalia.

– Me lähdemme siitä, että puolustamme hyvin. Fakta on se, että meidän täytyy käyttää vähäiset paikkamme hyväksemme, KPV:n päävalmentaja Jarmo Korhonen painotti jatkoa ajatellen.

SJK–KPV 1–0 (0–0)

82. Matheus dos Santos Batista 1–0.
Erotuomari: Ville Nevalainen.
Yleisöä: 3098.

SJK: Jesse Öst, Dani Hatakka (59. Joona Lautamaja), Jude Arthur, Moshtagh Yaghoubi, Sergei Eremenko (69. Dion Acoff), Matheus dos Santos Batista, Denys Olinyyk (80. Maximo Tolonen), Jarkko Hurme (v), Didier Kadio, Serge Atakayi, Nadson Jose Ferreira.
KPV: Teppo Marttinen, Juhani Pikkarainen, Ville Koskimaa, Juri Kinnunen (v), Sebastian Mannstöm (v), Simo Roiha, Hendrik Helmke, Joni Mäkelä (78. Harri Heiermann), Timo Rauhala (v), Patrik Poutiainen (86. Yessy Palacios Mena), Maksim Gussev (69. Enoch Banza).