Pallokerho: Onko HJK:lla hyökkääjäongelma? RoPSin valmentajan kontakti tuomariin on tuomittavaa: ”Koko ammattikunta kärsii, jos seuraamuksia ei tule”

Julkaistu:

pallokerho
Pallokerhossa käydään läpi viime viikonlopun Veikkausliigan pelit sekä kuumimmat puheenaiheet.
Viime viikonloppuna SJK jatkoi vahvoja otteitaan ja kaatoi Interin. Pallokerhossa Saku-Pekka Sundelin, Janne Oivio ja Lari Vesander käyvät läpi SJK:n hyvän alkukauden vaikutuksia ja pohtivat myös Interin tilannetta. Lisäksi käydään läpi muut kolme peliä.

HJK:n vaisu esitys Kuopiossa antaa aihetta pohtia, onko Marco Bueno vastaus joukkueen maalintekotarpeeseen. Sundelinilla on joukkueesta paljon muutakin sanottavaa. Ilves ja VPS eivät tuoneet toisistaan parhaita puolia esille, mutta Ilves näytti pelin aikana paljon syitä sille, miksi se tulee keikkumaan taulukon kärkipäässä.

KPV:n ja RoPSin välisessä kohtaamisessa puhutti eniten kummallinen tilanne RoPSin valmentajan Toni Koskelan sekä ottelun neljännen erotuomarin välillä. Koskela näyttää demonstroivan jotain tilannetta ottelusta tuomarille antamalla tälle kevyen kokovartaloniitin. Eritoten Vesander piti käytöstä tuomittavana, kaikkien panelistien mielestä jonkinlainen rangaistus erotuomarin koskemattomuuden loukkaamisesta olisi paikallaan.Jos yllä oleva podcast-soitin ei näy selaimellasi, voit kuunnella lähetyksen täältä.

Jos haluat kuunnella vanhoja Pallokerhon lähetyksiä, löydät ne täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt