Ilves ja VPS taistelivat tasapelin, konkarivahti torjui jo uransa 67:nnen nollapelin – katso huippuhetket

rac

Julkaistu:

veikkausliiga
Ilves ja VPS tasasivat pisteet Tampereella.
Ilves ja VPS eivät löytäneet keskinäistä paremmuutta sunnuntaina Ratinan stadionilla. 0–0-tasapeli oli suurempi pettymys isännille kuin vieraille, mutta aivan pelin lopussa vierasjoukkue oli viedä täyden pistepotin.

Ottelu oli jo lisäajalla, kun Samba Sillah loi VPS:lle ottelun parhaan tekopaikan. Sillahin erinomainen poikittaissyöttö tavoitti puolustuslinjalta vapaaksi päässeen Samu Alangon, joka kuitenkin ohjasi syötön karkeasti yli maalin.

– Tasainen kamppailu, kuten tuloskin kertoo. Molemmilla oli paikkoja, nyt päättyi näin, kommentoi vierasjoukkueen peliä värikkääseen tyyliin Jerry Voutilainen Ruudun haastattelussa.

– Ekalla puoliajalla rakentelu alhaalta olisi voinut olla parempaa. Ei ollut kontrollia pelissä.

Pääasiassa peli kulki kotijoukkueen komennossa, kuten Voutilaisen puheista saattaa päätellä.

Silti keltapaitainen Ilves ei löytänyt riittävän usein reittejä vaasalaisten puolustuksen ohi. Senegalilainen Emile Paul Tendeng väläytteli vaarallisuuttaan useaan otteeseen ja myös Lauri Ala-Myllymäki pääsi laukaisupaikoille. Martin Kompalla pelasi kelpo ottelun VPS:n maalilla.

– Pettynyt pitää olla. Ensimmäinen kotipeli ja haimme voittoa. Olisi pitänyt pystyä luomaan enemmän maalintekopaikkoja, Ilveksen Ilari Mettälä pyöritteli.

Ilveksen Mika Hilander torjui ottelussa liigauransa 67:nnen nollapelin ja toisen yhtä monessa ottelussa tällä kaudella.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt