Kommentti: HJK voittaa, mutta ei vielä vakuuta – tähtihankinta kaukana pelikunnosta - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Kommentti: HJK voittaa, mutta ei vielä vakuuta – tähtihankinta kaukana pelikunnosta

Veikkausliigakausi on vanhentunut jo kaksi ottelua, mutta mestari-HJK:n peli on kaukana valmiista, kirjoittaa Mikko Knuuttila.

8.4.2019 22:22

Veikkausliigan hallitseva mestari HJK on aloittanut kautensa nyt kahdella 2–1-kotivoitolla. Täydestä pistepotista huolimatta HJK ei ole vielä vakuuttanut.

IFK Mariehamnia vastaan maanantaina Klubi vyörytti hyökkäyksensä melko helposti vieraiden rangaistusalueen rajalle asti, mutta kun tuli aika murtaa vastustajan puolustusmuuri, HJK:n keinot loppuivat.

Joukkueen päävalmentaja Mika Lehkosuo myönsi ongelman, mutta muisti – syystäkin – kiittää joukkueensa kahta viime hetken tahtomaalia. Ne survottiin verkkoon väkisin yhteensä noin viiden metrin etäisyydeltä.

Kauden avausotteluiden perusteella HJK:lla on joukkueessaan tukku laadukkaita veikkausliigapelaajia, jotka pystyvät hallitsemaan otteluita, mutteivät ole järin vaarallisia.

Lehkosuolla on vielä runsaasti työtä edessään harjoituskentällä, jotta HJK pystyy muuttamaan pallonhallinnan maaleiksi.

Täytyy tosin muistaa, että hänen työnsä ei ole helpoin mahdollinen. HJK teki monta avainhankintaa vasta juuri ennen kauden alkua. Kolmesta viime hetken vahvistuksesta oli IFK:ta vastaan kentällä vain yksi: ”Norjan Iniesta” Harmeet Singh.

Meksikolainen Marco Bueno paranteli kipeitä isovarpaitaan eikä Nigerian MM-kävijä Elderson Echiejile ole Lehkosuon mukaan vielä siinä kunnossa, että mahtuisi edes vaihtopenkille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?