Kaikki Veikkausliigasta 2019 – klassinen kausiopas nyt myynnissä! - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Kaikki Veikkausliigasta 2019 – klassinen kausiopas nyt myynnissä!

Julkaistu: 28.3.2019 7:30

Puheenaiheet, joukkue- ja pelaaja-analyysit, tilastot – kaikki yhdessä paketissa.

Veikkausliigan kausi alkaa keskiviikkona 3. huhtikuuta. Sarjan kuumista puheenaiheista pääsee parhaiten perille hankkimalla Veikkausliiga 2019 –erikoislehden, joka on irtonumeromyynnissä torstaista lähtien.

Mukana on liigan kovia nimiä nuorista vanhoihin. Lähtöjutussa pohditaan, miksi HIFK:n sentterillä Njazi Kuqilla on menossa jo uransa 20:s seura – ja aika usein hän on ajautunut riitoihin työpaikoissaan.

HJK:n nuoresta laitahyökkääjästä Lassi Lappalaisesta odotetaan puolestaan sarjan kuuminta pelaajaa – kunnes hän lähtee piakkoin rakentamaan uraansa ulkomaille. Jättijutussa käydään läpi, miksi parhaat kyvyt lähtevät HJK:sta niin aikaisessa vaiheessa uraansa.

VPS:ää edustava Juho Lähde on puolestaan aikamoinen outolintu liigassa: vajaa kolmekymppinen suomalainen pelaaja. Hän ja Hongan Duarte Tammilehto pohtivat, minne ikätoverit ovat kadonneet viereltä.

Lehdessä käydään myös Turussa haastattelemassa ikävästä vammasta toipuvaa Niko Markkulaa, pohditaan miksi KuPS ei voita vieläkään mestaruutta ja selvitellään, missä mennään SJK:ta edustavan ja isänsä valmennukseen palaavan Sergei Eremenkon uralla.

Mukana on tutusti 24 sivua analyysia kaikista liigaseuroista. Joka joukkueesta on käyty läpi yksityiskohtaisemmin 16 tärkeintä pelaajaa.

Saat Veikkausliiga 2019 –erikoislehden omaksesi 4,90 eurolla (+ IS:n hinta). Julkaisu on myynnissä irtonumeropisteissä ympäri maata. Urheilulehden tilaajille julkaisu tulee automaattisesti (kuten myös myöhemmin tänä vuonna julkaistavat Brittifutis 2019-2020 ja SM-liiga 2019-2020).

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?