Pallokerho: Hongan pomo kertoo, mikä keskeinen ongelma riivaa stadionhanketta – näin espoolaisten joukkue rakentuu: ”Ei ole viisasta rakentaa unelmahöttöä”

Julkaistu:

pallokerho
Hongan manageri Hexi Arteva vieraili Pallokerhon lähetyksessä kertomassa seuran tulevasta kaudesta ja stadionhankkeen haasteista.
Honka on alkavan Veikkausliigan kauden kuumia suosikkeja. Espoolaisten odotetaan kamppailevan eurocupin paikoista ja mahdollisesti jopa mestaruudesta sen jälkeen, kun seuran paluukausi onnistui niin hyvin.

Honka on vahvistunut tuntuvasti talven aikana. Pallokerho saa vieraakseen Hongan manageri Hexi Artevan, joka kertoo ohjelmassa seuran tehneen juuri kahden vuoden sopimuksen keskikenttäpelaaja Javi Hervasin kanssa. Hervas loisti keltamustassa viime kaudella. Hervasin ei odotettu palaavan, mutta hän lopulta otti itse yhteyttä Honkaan päästäkseen takaisin.

Ohjelmassa Arteva kertoo seikkaperäisesti Hongan pelaajarekrytointiprosessista ja joukkueen rakentumisesta talven aikana.

Tämän lisäksi Janne Oivio ja Mikko Knuuttila tivaavat Artevalta ahkerasti seuran ikuisuusprojektilta tuntuvan stadionhankkeen etenemisestä ja sen ongelmista. Arteva puhuu myös espoolaisten jalkapalloseurojen värikkäästä suhteesta kaupungin johtoon, joka joutui jälleen koetukselle taannoin.Jos yllä oleva podcast-soitin ei näy selaimellasi, voit kuunnella lähetyksen täältä.

Jos haluat kuunnella vanhoja Pallokerhon lähetyksiä, löydät ne täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt