Suomalaistuomarien ulkomaankomennukset jatkuvat – tällä kertaa Ateenan derbyssä - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Suomalaistuomarien ulkomaankomennukset jatkuvat – tällä kertaa Ateenan derbyssä

Ville Nevalainen sai tällä kertaa kutsun Kreikkaan.

Ville Nevalainen tuomitsee sunnuntaina Ateenan derbyn.­

13.2.2019 10:27

Kreikan jalkapalloliitto on kutsunut suomalaiset erotuomarit jakamaan oikeutta sunnuntaina pelattavassa Ateenan derbyssä. Ateenan olympiastadionilla pelattavassa ottelussa kohtaavat Olympiakos ja AEK.

Ottelun tuomitsee Ville Nevalainen ja avustavina erotuomareina toimivat Jukka Honkanen ja Mika Lamppu.

– Tämä jos mikä on osoitus siitä, että suomalaiseen erotuomariosaamiseen luotetaan jälleen kerran ja on erittäin tärkeää, että meidän huipputuomareillamme on haastavia otteluita läpi koko vuoden, Palloliiton erotuomaripäällikkö Jouni Hyytiä sanoo Palloliiton verkkosivuilla.

– Uskon, että nämä kaksi jo toteutunutta kutsua Kreikasta meidän erotuomareille ovat myöskin edesauttamassa heidän henkilökohtaista uraansa ja motivaatiotaan entistä parempiin ja haasteellisempiin tehtäviin Euroopassa, Hyytiä jatkaa.

Syyskuussa Mattias Gestranius tuomitsi Kreikan liigan ottelun PAOK–AEK. Tuolloin avustavina erotuomareina toimivat Mikko Alakare ja Riku Vihreävuori.

Gestranius tuomitsi myös myöhemmin syksyllä Mestarien liigan ottelun Atletico Madrid–AS Monaco. Se oli ensimmäinen suomalaisen erotuomarin tehtävä Mestarien liigassa sitten vuoden 1995.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?