Veikkausliiga

Pallokerho: Veikkausliigan pomo vastaa kannattajien kuumiin kysymyksiin moititusta ohjelmasta – ”Meillä on Ruotsiin nähden jopa vakiintuneempi malli”

Julkaistu:

pallokerho
Timo Marjamaa perustelee kattavasti, miksi Veikkausliigan otteluohjelma on toimiva.
Uusi Veikkausliigan kausi alkaa huhtikuun alussa. Otteluohjelma julkaistiin tammikuussa, ja se herätti tuoreeltaan paljon kysymyksiä. Kannattajien mielestä ottelut jakautuivat liian epätasaisesti eri päiville ja esimerkiksi otteluiden alkamisajat koettiin sekaviksi.

Lisäksi monia kummastutti perinteisesti se, miksi tietyt joukkueet pelaavat enemmän kotiotteluja kesällä tai kauden alussa.

Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa saapui Pallokerhon studioon vastaamaan studioisäntien Ville Väänäsen ja Janne Oivion sekä kuulijoiden kysymyksiin. Marjamaa perustelee väsymättä otteluohjelman toimivuutta ja selittää taustat sille, miten ja miksi ohjelmasta tuli sellainen kuin se on.

Lisäksi Marjamaa kertoo sarjauudistuksen synnystä, Veikkausliigan toimitusjohtajan tehtävistä sekä mm. siitä, miten asioista oikeasti liigassa päätetään.Jos yllä oleva podcast-soitin ei näy selaimellasi, voit kuunnella lähetyksen täältä.

Jos haluat kuunnella vanhoja Pallokerhon lähetyksiä, löydät ne täältä.

TARJOUS: Urheilulehti puoleksi vuodeksi

49,00 €/6 kk * (norm. 87 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Kaikki tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat, mm. Veikkausliiga

* Määräaikainen 6 kk:n tilaus, joka ei jatku automaattisesti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt