Veikkausliiga

HJK:n avausmaalin tehnyt nuorukainen hehkutti Klubin esitystä – ”Pelasimme rohkeasti”

rac

Julkaistu:

veikkausliiga
Vasta 19-vuotias Kevin Kouassivi-Benissan vakuutti HJK:n oikealla laidalla. Nuorukainen oli tyytyväinen omaan ja joukkueensa pelaamiseen.
Kevin Kouassivi-Benissanille ystävyysottelu Rangersia vastaan jäi erityisen positiivisesti mieleen. Pelaaja iski HJK:n ensimmäisen osuman 2–3-vierastappiossa. Yllä olevalla videolla näet koko ottelun

– Maali tuli vähän yllättäen. Akseli Pelvas antoi matalan syötön toiselta laidalta. Olin vapaana rangaistusalueella ja lauoin vasemmalla jalalla pallon verkkoon. Siitä jäi tosi hyvä fiilis, Kouassivi-Benissan iloitsi.

HJK:n 19-vuotias lupaus pelasi koko pelin. Ottelu ei ollut hänelle ensimmäinen, sillä viime kaudella hän esiintyi jo kahdessa pelissä Veikkausliigassa.

Nuorukainen ravasi oikeaa laitaa niin sanottuna wing-backina, kun HJK pelasi kolmen topparin systeemillä. Kouassivi-Benissanin mukaan se on hänelle otollinen pelipaikka.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Siinä joutuu ravata ylös ja alas. Täytyy pysyä hereillä ja juosta todella paljon ylöspäin. Se sopii minulle, hän sanoi.

Kouassivi-Benissanin mielestä vierailu Skotlannissa oli kokemuksena loistava ja joukkueen otteista jäi myös positiivinen virinä.

– Oli siistiä pelata Ibroxilla. Olimme treenanneet viikon aikana asioita ja toteutimme niitä hyvin. Pelasimme rohkeasti alhaalta. Harmittaa tietysti, että hävisimme, hän totesi.

Vaikka vastustajalla oli tähtiä kentällä, se ei huimannut nuorta joukkuetta. Kouassivi-Benissanin mukaan he pelasivat skottijätin vieraana kuin ketä tahansa vastaan.

– Pärjäsimme hyvin. Emme perääntyneet tai antaneet heille liikaa tilaa.

Nuoren pelaajan otteet vakuuttivat myös päävalmentaja Mika Lehkosuon. Hän kehui kypsästi esiintynyttä lupausta.

– Kouassivi-Benissan teki maalin ja oli loistava oikealla laidalla. Hän ei ollut ainoa, vaan muutkin olivat hyviä. Matka toki vasta käynnistyi, ja nuorien on vielä näytettävä, että kehitystä tapahtuu, Lehkosuo sanoi ottelun jälkeen.

TARJOUS: Urheilulehti puoleksi vuodeksi

49,00 €/6 kk * (norm. 87 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Kaikki tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat, mm. Veikkausliiga

* Määräaikainen 6 kk:n tilaus, joka ei jatku automaattisesti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt