HIFK:lle kolme uutta vahvistusta – nuorisomaajoukkueen runkopelaaja punapaitaan

Julkaistu:

veikkausliiga
Joel Mattsson, Silver Grauberg ja Samuel Haglund siirtyvät HIFK:hon.
HIFK solmii vauhdilla uusia sopimuksia alkavan veikkausliigakauden alla. Joel Mattsson, Silver Grauberg ja Samuel Haglund ovat seuran tuoreimmat värväykset.

Seura itse tiedotti Mattssonin ja Haglundin siirroista. Virolaisen Graubergin siirrosta kertoi Hufvudstadsbladet.

Tunnetuin kolmikosta on IFK Mariehmanin kasvatti Mattsson. 19-vuotias on koulutukseltaan laitahyökkääjä mutta pelasi viime kaudella myös laitapuolustajana. Hän pelasi Suomen joukkueessa alle 19-vuotiaiden EM-kisoissa viime kesänä. Hän kuului ahvenanmaalaisten runkomiehistöön kolmen kauden ajan ja debytoi jo 2015.

– Henkilökohtaisesti haluan kehittyä enemmän. Haluan tehdä enemmän maaleja ja saada luotua maalipaikkoja. Joukkueena haluan että päätämme kauden mahdollisimman korkealla sijalla. Tällä hetkellä meillä on kaikki mahdollisuudet siihen. Sitten olen myös aina ollut rehellinen siinä, että tavoitteeni on aina ollut päästä ulkomaille pelaamaan, Mattsson kertoo seuran tiedotteessa.

Haglund, 21, saapuu IFK:hon Ruotsin kolmannen sarjatason seurasta Oskarshamn AIK:sta. Juniorina hän edusti HIFK:ta, Käpylän Palloa ja Klubi 04:ää. Hän on myös laitapelaaja.

– Tuntuu hyvältä olla takaisin Helsingissä ja kasvattajaseurassa. Hienoa myös saada sopimusasiat kuntoon ennen joulua, niin nyt voin keskittyä täysillä valmistautumiseen tammikuussa alkaviin harjoituksiin, Haglund kertoi.

Grauberg saapuu seuraan Viron pääsarjaseurasta Tammeka Tartusta. Puolustaja kuului viime kaudella Tammekan vakiopelaajiin. Hän oli avauskokoonpanossa 32 kertaa 36 liigaottelusta.

HIFK:lla on koossa nyt 13 pelaajasopimusta ensi kaudeksi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt