Veikkausliiga

Pallokerho: Näistä maista Huuhkajat saisi EM-karsintoihin unelmalohkon – Suomen cupista tullut irvikuva: ”Aina kun luulet, että pohja on saavutettu”

Julkaistu:

pallokerho
Pallokerhossa puhuttaa Suomen cup sekä Huuhkajien tulevat EM-karsinnat.
Suomi nousi EM-jalkapallon karsintalohkojen arvonnassa kolmoskoriin kiitos hienojen esitystensä Kansojen liigassa. EM-karsintalohkot arvotaan ensi viikon sunnuntaina. Voit katsoa korijaot tästä.

Pallokerhossa Lari Vesander, Janne Oivio ja Saku-Pekka Sundelin keskustelevat siitä, millainen Suomen unelmalohko voisi EM-karsinnoissa olla – ja mitkä maat olisivat painajaisvaihtoehtoja. Kolmikko päivittelee myös Palloliiton puheenjohtajan Ari Lahden spekulaatiota siitä, että mahdollinen tuleva Kansojen liigan kotipudotuspeli pelattaisiin mahdollisesti Virossa.

Toinen kuuma keskusteluaihe kolmikolla on Suomen cup. Kilpailu on uudessa formaatissaan hyvin epäselvä. FC Lahti ei saa pelata kotipelejään yleisön edessä. Veikkausliigan karsintalohkoja ei arvottu, vaikka niin piti tehdä. Koko cupin ympärillä on paljon kummallisuuksia, joihin Pallokerhon väki ottaa voimakkaasti kantaa.Jos yllä oleva podcast-soitin ei näy selaimellasi, voit kuunnella lähetyksen täältä.

Jos haluat kuunnella vanhoja Pallokerhon lähetyksiä, löydät ne täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt