Veikkausliiga

KuPS nappasi ison kalan siirtomarkkinoilla

Julkaistu: , Päivitetty:

Veikkausliiga
Issa Thiaw siirtyy Kuopion Palloseuraan.
Ilta-Sanomien tietojen mukaan Kuopion Palloseura on hankkimassa keskikenttäpelaaja Issa Thiawin. Thiaw edusti viime kaudella Ilvestä ja oli pelipaikallaan liigan parhaimmistoa.

Thiaw, 26, on kotoisin Senegalista. Monipuolinen keskikentän keskustan pelaaja siirtyi Tampereelle Romanian pääsarjaseura Sepsistä ja teki kunnioitettavat seitsemän maalia 27 ottelussa.

KuPS vahvisti siirron omilla verkkosivuillaan myöhemmin tiistaina. Thiaw, entinen Senegalin nuorisomaajoukkueen pelaaja, solmi KuPSin kanssa kahden vuoden sopimuksen.

Ilves paikkasi Thiawin lähdön pestaamalla AC Oulussa erinomaisesti viime kaudella pelanneen Jairin. Molempia pelaajia edustavat Fabio Dall’Ara ja Alessandro Pezzoli.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Tuore värväys vahvistaa KuPSin jo ennestään vahvaa keskiakselia merkittävästi, sillä Thiawin ohella seurassa pelaa toinen Ilveksessä loistanut ja sittemmin Kuopioon tiensä löytänyt afrikkalainen keskikenttäpelaaja Reuben Ayarna. Ayarna siirtyi KuPSiin kesken viime kauden SJK:sta ja nousi välittömästi avainpelaajaksi.

KuPSilla on lisäksi sopimus mm. Ville Saxmanin kanssa, joten kuopiolaisten keskiakselin runko on vahva. Avainpelaajista Ruben Gabrielin jatko on epävarmaa, mutta seura on neuvotellut myös hänen kanssaan.

KuPS sijoittui Veikkausliigassa viime kaudella kolmanneksi ja pelaa ensi kaudella Euroopan liigan karsinnoissa.

Artikkeliin editoitu lisätietoja siirrosta ja sopimuksesta 7.11. 12.39.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt