Ilves hankkimassa kovan brassivahvistuksen

Julkaistu:

veikkausliiga
Jair Tavares da Silvasta on tulossa Ilveksen tuorein vahvistus.
Veikkausliigassa loppuun asti mitalista ja europaikasta taistellut Ilves uudistuu ensi kaudeksi. Seura istutti loppukauden aikana vaihtopenkillä Lauri Ala-Myllymäkeä, Issa Thiawia ja Eero Tammista, koska Ilveksessä odotettiin kolmikon vaihtavan maisemaa.

Seura on värväämässä kovan vahvistuksen keskikentälle. Ilta-Sanomien tietojen mukaan AC Oulussa edelliset kolme kautta pelannut Jair Tavares da Silva solmii kahden vuoden sopimuksen tamperelaisseuran kanssa.

Siirrosta kertoi ensimmäisenä Aamulehti.

24-vuotias Jair kuului kolmen kauden ajan Ykkösen kärkikaartiin. Eritoten päättynyt kausi oli hänelle erinomainen. Jair oli avauskokoonpanossa kauden jokaisessa Ykkösen ottelussa.

Brasilialainen oli tärkeä kahden suunnan pelaaja ja puolustustaitojensa lisäksi osoitti kykynsä maalintekoon. Edellisen kahden kauden aikana on syntynyt yhteensä seitsemän sarjamaalia keskikentältä. Jairin odotetaan paikkaavan Thiawin jättämän aukon.

Seuran jättävistä pelaajista Jani Tanska palaa FC Lahteen. Ala-Myllymäki tähtää ulkomaille. Thiaw on IS:n tietojen mukaan käynyt keskusteluja muiden liigaseurojen kanssa, mutta kiinnostusta on myös ulkomailla. Tamminen puolestaan oli kuluvalla viikolla Ruotsin Allsvenskanissa pelaavan Örebro SK:n harjoituksissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt