SJK keskittyi puolustamaan, Lahden karmea putki jatkui - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

SJK keskittyi puolustamaan, Lahden karmea putki jatkui

Alexei Eremenko sr.:n valmentama SJK jäi maalittomaan tasapeliin FC Lahtea vastaan.

Alexei Eremenko sr.:n valmentama SJK jäi maalittomaan tasapeliin FC Lahtea vastaan.

Julkaistu: 21.9.2018 21:17

Veikkausliigan putoamiskamppailussa mukana oleva SJK nappasi kotonaan tärkeän pisteen FC Lahdelta ottelun päättyessä 0–0.

SJK tuskin tippuu suoran putoajan paikalle, mutta ero karsijan paikalle on vain kolme pistettä, joten jokainen piste on joukkueelle tärkeä. Isännät valitsivat otteluun puolustavan taktiikan, ja se täytti vähimmäistavoitteen.

– Halusimme iskeä vastahyökkäyksillä, ja me saimmekin joitain paikkoja, mutta valitettavasti emme onnistuneet täydellisesti, sanoi SJK-luotsi Alexei Eremenko sr..

Lahtelaisilla ei ole tällä kaudella enää sen suurempaa panosta, ja se näkyi. Vieraatkin olivat kaukana kauden parhaastaan, kuten viime aikoina on ollut tapana. Lahti on juhlinut voittoa viimeksi heinäkuussa, ja sen voitoton putki on nyt yhdeksän ottelun mittainen.

– Meillä oli jälleen kerran kohtuullisen hyviä maalintekopaikkoja, mutta tämän kauden perisynti on ollut, että viimeiset ratkaisut eivät ole riittävän hyviä, kuten ei tälläkään kertaa, harmitteli Lahden pääkäskijä Toni Korkeakunnas.

SJK–FC Lahti 0–0

Erotuomari: Joni Hyytiä.Yleisöä: 2454.SJK: Mihkel Aksalu, Joel Mero, Richard Dorman, Anders Bååth (59. Mehmet Hetemaj), Joonas Sundman, Jarkko Hurme, Peter Opiyo, Shahdon Winchester (v), Didier Kadio, Denys Oliinyk, Aristote Mboma (72. Matti Klinga).FC Lahti: Damjan Shishkovski, Mikko Hauhia, Artem Viatkin, Xhevdet Gela (v), Jasin-Amin Assehnoun, Henri Anier, Teemu Jäntti, Aleksi Paananen (72. Artjom Dmitrijev), Loorents Hertsi (84. Irfan Sadik), Ville Salmikivi, Pavel Osipov (v) (90. Eemeli Virta (v)).

Tuoreimmat osastosta