Veikkausliiga

Pallokerho: FC Lahden valmentaja Toni Korkeakunnas raataa aina 2–3 työtä yhtä aikaa – ”Välillä tulee riittämättömyyden tunne”

Julkaistu:

pallokerho
FC Lahden Toni Korkeakunnas vierailee tuoreessa Pallokerhon jaksossa.
Aina suomalainen jalkapallo ei anna toimijoilleen armoa. Kaikki taustajoukoista juniorivalmentajiin ja Veikkausliigan luotseihin sekä seurapomoihin joutuvat usein paiskimaan monen ihmisen edestä töitä, jotta toiminta jatkuu ja kehittyy.

Toni Korkeakunnas on maan ankarimpia futisnarkomaaneja. Jo kymmenen vuotta sitten hän oli samaan aikaan Gnistanin sekä alle 19-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentaja ja myös Palloliiton Uudenmaan piirin valmennuspäällikkö – sekä kaiken lisäksi tuore isä!

Korkeakunnas vierailee Pallokerhossa ja kertoo monipuolisesta urastaan sekä ehtymättömästä rakkaudestaan lajiin. FC Lahtea jo viidettä kautta Veikkausliigassa valmentava helsinkiläinen ei vieläkään ole malttanut pysyä yhdessä tehtävässä, vaan toimii Lahden pestin lisäksi A-maajoukkueen vastustajan tarkkailijana.

Ja Lahdessa valmentamisen lisäksi hän myös hyvin pitkälti vastaa joukkueen kokoamisesta sekä uusien pelaajien skouttaamisesta. Korkeakunnas kertoo, että on usein urallaan ollut kovilla, mutta uran ja perhe-elämän tasapainottaminen on onnistunut.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Lisäksi ohjelman aikana keskustellaan Lahden pelillisistä ongelmista, loppukauden tavoitteista, Korkeakunnaksen tulevaisuuden tavoitteista sekä maajoukkueesta.

Jos podcast-soitin ei näy selaimellasi, voit kuunnella lähetyksen tästä.

Jos haluat kuunnella vanhoja Pallokerhon lähetyksiä, löydät ne täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt