Veikkausliiga

Honka vahvempi Lahtea vastaan, mitalitaisto tiivistyi – näin kävi Veikkausliigan kierroksella lauantaina

Julkaistu: , Päivitetty:

Veikkausliiga
Veikkausliigassa ei lauantaina maaleilla juhlittu.

FC Honka-FC Lahti 2–0 (1–0)

Kotijoukkue Honka meni 28. peliminuutilla 1–0-johtoon, kun espoolaisjoukkueen toppari Robert Ivanov puski Lucas Kauffamnin lähettämän kulmapotkun Lahden verkkoon. Maali oli Ivanoville kauden toinen.

Ivanov oli lähellä onnistua uudelleen maalinteossa 38. peliminuutilla, mutta sillä kertaa Lahden maalilla torjunut Oskari Forsman torjui Ivanovin puskun.

63. peliminuutilla Lahti oli lähellä tasoitusosuman tekemistä, mutta Santeri Hostikan tulinen laukaus kolahti tolppaan.

Hongan Macoumba Kandji muutti rangaistuspotkusta loppulukemiksi 2–0 ottelun loppuhetkillä. Kandji nousi osumallaan jakamaan Veikkausliigan maalipörssin kärkisijaa yhdessä KuPSin Rasmus Karjalaisen ja HJK:n Klaussin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Jokaisella heistä on kasassa 14 maalia.

Lahti ei onnistunut tasoitusmaalin tekemisessä, joten Honka otti voiton 2–0-lukemin. Voitollaan Honka nousi sarjassa kolmanneksi ohi KuPSin. Lahti putosi puolestaan seitsemänneksi.

FC Inter-RoPS 0–0 (0–0)

Avauspuoliajalla ei nähty maaleja Turussa. Lähimpänä maalintekoa oli toisella peliminuutilla RoPS:n Lasse Lappalainen, mutta hänen laukauksensa torjui Interin maalilla torjunut Jere Koponen.

Kumpikaan joukkueista ei lopulta onnistunut maalinteossa toisellakaan puoliajalla, joten pisteet tasattiin 0–0-lukemin.

FC Inter-RoPS-ottelun huippuhetket:


Ilves-TPS 2–0 (1–0)

Ilves meni ottelussa 1–0-johtoon jo viidennellä peliminuutilla, kun Lauri Ala-Myllymäki puski pallon TPS:n verkon perukoille. Maali oli hänelle kauden viides.

Ilves lisäsi johtonsa kahteen maaliin 71. peliminuutilla, kun Issa Thiaw onnistui maalinteossa. Maali oli Thiawin kauden neljäs.

Enempää osumia ei ottelussa nähty, joten Ilves otti voiton 2–0-lukemin ja nousi sarjassa viidenneksi. Ilves nousi neljän pisteen päähän mitalisijasta.

Ilves-TPS-ottelun huippuhetket:


PS Kemi-SJK 0–0 (0–0)

Kemissä ei avauspuoliskolla nähty maaleja eikä maalintekopaikkoja.

Toisen puoliajan kääntyessä viimeiselle kymmenminuutilleen, Kemin Kristian Heinolainen otti toisen keltaisen kortin, ja hänet ajettiin ulos punaisen kortin takia.

Ottelussa ei kuitenkaan maaleja tehty, joten pisteet tasattiin 0–0–lukemin.

Kemi jatkaa sarjan jumbona ja SJK on sijalla yhdeksän.

PS Kemi-SJK-ottelun huippuhetket:

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt