Veikkausliigaseura etsii maalivahdilleen Igorille käytettyä polkupyörää – ”Pitäisi päästä kulkemaan harjoituksiin”

Julkaistu:

Veikkausliiga
IFK Mariehamn etsii tuoreelle ukrainalaishankinnalleen kulkupeliä sosiaalisessa mediassa.
Veikkausliigassa ei raha haise. Sen todistaa tuoreimpana tapauksena IFK Mariehamnin ilmoitus sosiaalisen median kanavissaan.

Ahvenanmaalaisseura etsii nimittäin julkisesti ukrainalaismolarilleen Igor Levtshenkolle käytettyä polkupyörää:

– Toivomme apua faneilta! Maalivahtimme Igor asuu Västernäsissä ja tarvitsisi polkupyörän harjoitus- ja pelimatkoja varten. Onko täällä ketään, joka omistaa polkupyörän, jota ei käytetä tai myisi sellaisen halvalla Igorille. Ota yhteyttä meihin. Kiitos avusta!

Ilmoitus julkaistiin maanantaiaamupäivällä, mutta ainakaan ensimmäisen reilun tunnin aikana se ei vielä ollut tuottanut tulosta.

– Hänen pitäisi päästä kulkemaan harjoituksiin ja peleihin. Igor tuli meille viime kuussa ja hän asuu parin kilometrin päässä keskustasta, IFK:n seurapomo Peter Mattsson kertoo.

Levtshenko, 27, liittyi seuraan heinäkuun puolivälissä ja allekirjoitti lyhyen koeajan jälkeen loppukauden kattavan sopimuksen. Kontrahtiin sisältyy myös optio ensi kaudesta.

– Meillä on ollut muutamia polkupyöriä pelaajillemme, mutta nyt meillä ei ollut yhtäkään jäljellä. Emme yleensä osta uusia polkupyöriä pelaajillemme.

– Yleensä polkupyörä löytyy jotakin kautta. Tällä kertaa emme kuitenkaan löytäneet, joten yritämme tätä (somen) kautta.


Jotkut IFK Mariehamnin pelaajat omistavat myös auton, ja Levtshenko on kulkenut toistaiseksi joukkueen tapahtumiin heidän kyydillään.

– Polkupyörällä kulkeminen olisi kaikista helpointa, kun matka on aika lyhyt, Mattsson jatkoi.

Kuluva veikkausliigakausi on ollut vuonna 2016 Suomen mestaruuden voittaneelle IFK Mariehamnille tahmea. Se majailee tällä hetkellä sarjataulukossa toiseksi viimeisenä, 11:ntenä.

Maalivahti Levtshenko on pelannut joukkueen riveissä nyt viisi peräkkäistä ottelua ja pitänyt nollan molemmissa kotipeleissään.

Ennen Mariehamniin siirtymistään Levtshenko edusti Ukrainan pääsarjassa pelaavaa FK Mariupolia.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt