Sarjajumbo PS Kemi pakotti HJK:n tasapeliin Helsingissä - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Sarjajumbo PS Kemi pakotti HJK:n tasapeliin Helsingissä

PS Kemi venyi maalittomaan tasapeliin HJK:n vieraana.

19.8.2018 15:06

Sarjakärki HJK joutui tyytymään maalittomaan tasapeliin, kun jumbona ollut PS Kemi vieraili Helsingissä.

HJK:lla oli ottelussa lukuisia paikkoja, mutta PS Kemin maalivahti Mikko Vilmunen ei antautunut. Ghanalaislaituri Evans Mensah sai kertaalleen pallon Vilmusen taakse, mutta tilanne oli paitsio.

– Lopputulos on pettymys. Koko peli oli hallinnassa, joten vähintään yksi olisi pitänyt tehdä, HJK:n keskikenttäpelaaja Sebastian Dahlström sanoi.

HJK:n keskikentältä puuttuivat Moshtagh Yaghoubi ja Anthony Annan. Lisäksi Mensah loukkaantui kesken pelin. Näytti siltä, että laiturin takareisi petti.

– Taktiikka oli turhauttaa vastustajaa, olimme onnekkaita lopussa. Toisena päivänä tulos olisi ollut toinen, Kemin valmentaja David Hannah kertoi.

HJK:n fanipääty osoitti mieltään äänekkäästi suosikkiensa takkuisasta esityksestä. Klubi oli tehnyt 11 kotipeleissään keskimäärin 2,5 maalia. Ennen sunnuntaita se ei ollut jäänyt kertaakaan maalitta kentällään.

– Kaksi asiaa puuttui tänään, viimeistely ja viimeisen puolen tunnin tason nosto horjuvaa vastustajaa vastaan, HJK:n valmentaja Mika Lehkosuo harmitteli.

Oberstdorfin MM

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?