HJK hyllytti tähtipelaajansa – jatko seurassa vaakalaudalla - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

HJK hyllytti tähtipelaajansa – jatko seurassa vaakalaudalla

Filip Valencic jätettiin pois europelistä kurinpitosyistä.

Filip Valencicin (oik.) asema horjuu HJK:ssa.

26.7.2018 14:30

Ilta-Sanomien tietojen mukaan HJK on hyllyttänyt tähtipelaajansa Filip Valencicin.

Slovenialaispelaaja ei matkustanut HJK:n mukana keskiviikon tärkeään europeliin BATE Borisovia vastaan. Ottelu päättyi Klubin kannalta rohkaisevaan 0–0-tulokseen. Pelaajan jatko seurassa on täysin auki.

Valencic valittiin Veikkausliigan vuoden pelaajaksi 2017. Hänet tunnetaan suorapuheisena persoonana, joka ei jätä tunteitaan piiloon hyvinä tai huonoina aikoina. Kun hän koki joutuneensa valmentaja Mika Lehkosuon silmätikuksi viime keväänä, Valencic vaati päästä kesken KuPS-ottelun vaihtoon eikä suostunut palaamaan avausjakson jälkeen kentälle.

IS:n tietojen mukaan Valencicin joukkuekavereiden mitta on nyt tullut täyteen slovenialaisen oireilusta, ja he ovat vaatineet valmennusjohdolta toimia asian suhteen. Sen vuoksi hän ei ollut mukana Valko-Venäjällä. Valencic, hänen agenttinsa tai HJK eivät halua kommentoida tilannetta IS:lle millään tavalla.

Valencic ja HJK:n valmennusjohto käyvät torstain aikana keskusteluja jatkosta. Klubilla olisi kentällä käyttöä taitavalle pelaajalle, mutta jatko seurassa vaatisi merkittävän muutoksen nykytilanteeseen.

LUE LISÄÄ: Pallokerho: HJK:n tähti Filip Valencic puhuu väleistään Mika Lehkosuohon pukukoppiriidan jälkeen – ”Minut työnnettiin yli rajan”

Valencicin sopimus kattaa vielä kauden 2019.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?