Pallokerho: Oliko Minihuuhkajien EM-kisarupeama oikeasti niin mahtava kuin väitetään? HJK:lla edessä suuri euromahdollisuus

Julkaistu:

pallokerho
Suomen alle 19-vuotiaiden EM-kisarupeama ja Veikkausliigan siirtokuviot puhuttavat uudessa Pallokerhon jaksossa.
Pallokerho palaa minitauolta takaisin eetteriin kovalla kattauksella: Suomi päätti EM-kisarupeamansa alle 19-vuotiaissa kolmanteen tappioon. Portugali voitti 3–0. Janne Oivio ja Ville Väänänen keskustelevat siitä, miten kisat menivät ja ennen kaikkea siitä, oliko kisojen anti niin positiivinen kuin julkisuudessa on kisojen aikana ja jälkeen keskusteltu.

Lisäksi kaksikko pureutuu Veikkausliigan tuoreimpiin siirtoihin, mm. Keaton Isakssonin IFK M-siirtoon, Demba Savagen paluuseen Honkaan ja HJK:n uuteen afrikkalaisvahvistukseen. Jääkö lahjakas Eetu Vertainen nyt vaille tilaisuuksia tähtien takana?

Näiden aiheiden ohella puhuttaa myös HJK:n eurotaival. Seura kohtaa jättiseura BATE Borisovin Mestarien liigan 2. karsintakierroksen ensimmäisessä osassa keskiviikkona. Jos Klubi onnistuisi yllättämään suurseuran, sillä voisi olla näköpiirissä reitti Euroopassa pidemmällekin kiitos kelvollisen arpaonnen.

Jos podcast-soitin ei näy selaimellasi, voit kuunnella lähetyksen tästä.Jos haluat kuunnella vanhoja Pallokerhon lähetyksiä, löydät ne täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt