Tasaako RoPS puntit SJK:n kanssa? Seuraa näitä pointteja Veikkausliigan lauantain kamppailuissa - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Tasaako RoPS puntit SJK:n kanssa? Seuraa näitä pointteja Veikkausliigan lauantain kamppailuissa

Veikkausliiga jatkuu viikon tauon jälkeen kahdella ottelulla. IS nostaa lauantaina kello 17 alkavista peleistä esiin kaksi keskeistä pointtia.

RoPS ja SJK kohtaavat taas.­

21.7.2018 9:36

1) RoPS saa nopean kuittausmahdollisuuden

Rovaniemen Palloseura pelaa toista kertaa peräkkäin Seinäjoen Jalkapallokerhon kanssa. Rovaniemeläiset lepäsivät viime viikonloppuna, mutta pari viikkoa sitten joukkue kävi Seinäjoella kärsimässä kirvelevän 1–2-tappion. Kaikki ottelun kolme maalia olivat upeita osumia.

SJK ei saanut lepovuoroa viime viikonloppuna, vaan joukkue kävi Turussa häviämässä Interille 0–2. Tappio katkaisi kahden ottelun voittoputken. Turun pelissä SJK piti palloa, mutta kotijoukkue teki maalit harvoista paikoistaan.

Seinäjokelaiset matkustivat Lappiin jo perjantaina. Reissusta jäivät pois pitkään sivussa ollut keskikenttämies Obed Malolo ja alle 19-vuotiaiden EM-kisajoukkueen matkassa oleva toppari Ville Tikkanen.

SJK:n otteluennakon mukaan myös puolustajat Marc Vales ja Dani Hatakka sekä laitapelaaajat Billy Ions ja Jesse Sarajärvi ovat todennäköisesti sivussa.

Isäntäseura RoPSilla on myös pelaajahuolia. Alkuviikosta seura purki portugalilaisen keskikenttätähtensä Wato Kuatén sopimuksen, koska kuriton pelaaja kasvoi päävalmentaja Toni Koskelan mukaan ”joukkuetta suuremmaksi”.

Lisäksi RoPSin paluumuuttaja Aleksandr Kokko ja luottopuolustaja Juho Hyvärinen ovat varmasti sivussa, eikä Lassi Lappalaista tai Eetu Muinosta mitä todennäköisimmin nähdä kentällä.

2) Taas tasuri, Honka ja TPS?

Veikkausliigaan täksi kaudeksi nousseet FC Honka ja TPS iskevät yhteen Tapiolan urheilupuistossa. TPS palaa siis paikkaan, missä se varmisti suoran sarjanousunsa viime lokakuussa huiman trillerin päätteeksi. Suuren määrän yleisöä kerännyt ratkaisupeli päättyi tuolloin 1–1.

Hongan ja TPS:n viime kohtaamiset ovat olleet kaikki todella vähämaalisia. Neljässä viime pelissä on tehty enintään kaksi rysää ottelua kohden ja niistä kolme on päättynyt tasan.

Honka ja TPS ovat pelanneet tasaisia kamppailuja viime vuosina.­

Joukkueet kohtasivat aiemmin tällä kaudella toukokuussa Turussa. Silloin päädyttiin maalittomaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?