PS Kemi puun ja kuoren välissä – 60 päivää aikaa löytää valmentaja, jolla on liigalisenssi - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

PS Kemi puun ja kuoren välissä – 60 päivää aikaa löytää valmentaja, jolla on liigalisenssi

PS Kemillä on 60 päivää aikaa löytää kriteerit täyttävä valmentaja.

PS Kemiltä puuttuu lisenssikriteerit täyttävä valmentaja.­

18.7.2018 14:13

Veikkausliigan häntäpäässä kamppaileva PS Kemi antoi kesäkuun viimeinen päivä potkut päävalmentaja Jari Åhmanille. Lähes samalla ovenavauksella lähtivät myös apuvalmentaja Jari Pyykölä ja fyysisestä valmennuksesta vastannut Markku Lappalainen.

Tilalle tulivat David Hannah ja Jordan Tait, mutta kaksikolta puuttuu Veikkausliigan lisenssiehtojen edellyttämä Uefa Pro -valmentajalisenssi. Liigan lisenssiehtojen mukaan PS Kemillä on nyt 60 päivän siirtymäaika, jonka aikana seuran on löydettävä penkin päähän mitat täyttävä ratkaisu.

– PS Kemi on nyt siirtymäajalla. Jos muutosta ei tapahdu, asia etenee Palloliiton lisenssikomitean käsittelyyn. Mitä he sitten päättävät, siihen en ota kantaa, Palloliiton lisenssipäällikkö Mikko Aitkoski sanoi Ilta-Sanomille.

Palloliiton lisenssikomiteaa johtaa Juha Laitinen.

PS Kemille tilanne ei tullut yllätyksenä. Seura oli Aitkosken mukaan oma-aloitteisesti ollut yhteydessä liittoon.

– Jos emme löydä järkevää ratkaisua, yksi vaihtoehto on hakea poikkeuslupaa loppukauden ajaksi. Mikä tilanne on elokuun loppupuolella, sitä on vaikea ennakoida tässä vaiheessa, PS Kemin toimitusjohtaja Jarkko Ruhanen kertoi.

– Olemme avoimia hyville ehdotuksille ja ajatuksille, Ruhanen lisäsi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?