Entinen Huuhkajien tähti neuvottelee paluusta kasvattajaseuraansa – IFK Mariehamn saamassa kovan paluumuuttajan - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Entinen Huuhkajien tähti neuvottelee paluusta kasvattajaseuraansa – IFK Mariehamn saamassa kovan paluumuuttajan

Daniel Sjölund saattaa palata Ahvenanmaalle jo kesken kauden.

Daniel Sjölund saattaa olla matkalla takaisin kasvattajaseuraansa.­

10.7.2018 21:15

Ilta-Sanomien tietojen mukaan Daniel Sjölund ja IFK Mariehamn neuvottelevat keskikenttäpelaajan paluusta kasvattajaseuraansa. Finströmistä kotoisin oleva 35-vuotias on jämähtänyt penkkimiehen rooliin seurassaan IFK Norrköpingissä.

Sjölundin ja tämän perheen suunnitelmana on pitkään ollut, että peluri päättää uransa aikanaan pelaamalla IFK Mariehamnissa. Paluun ajankohta on siirtynyt tasaisesti eteenpäin, kun Sjölund pelannut vahvasti kaudesta toiseen.

Vielä viime kaudella Sjölund pelasi Norrköpingin paidassa 25:ssä Allsvenskanin ottelussa. Tällä kaudella hän on päässyt kentälle vain neljässä pelissä.

Sjölundin tarkka paluuajankohta ei ole vielä varma, mutta IFK ja Sjölund ovat lähempänä toisiaan kuin aikoihin. IS:n tietojen mukaan on jopa mahdollista, että ”Daja” palaisi Suomeen kesken kauden.

Yllättäen putoamisvaaraan ajautunut IFK tarvitsisi kipeästi kokeneen, 37 maaotteluakin pelanneen Sjölundin apua mahdollisimman nopeasti. Mariehamnin johto ei kommentoinut mahdollista siirtoa.

Kauden 2015 mestari Norrköping on Allsvenskanissa kolmantena. Suomessa puolestaan liigan vuonna 2016 voittanut IFK Mariehamn on valahtanut sijalle 11.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?