Veikkausliiga

HJK haluaa pitää 12 maalia ampuneen supertähtensä – neuvottelut aloitettu Bundesliigan seuran kanssa

Julkaistu:

veikkausliiga
Klauss on HJK:ssa lainalla saksalaisseura Hoffenheimista.
Ilta-Sanomien tietojen mukaan HJK on käynnistänyt neuvottelut hyökkääjätähtensä Klaussin pitämiseksi myös ensi kaudella. Brasilialainen maalitykki on ampunut joukkueelle jo 12 maalia 14 Veikkausliigan ottelussa. Hän on Klubissa lainalla Bundesliigan Hoffenheimista tämän kauden kattavalla sopimuksella.

HJK halusi 21-vuotiaan hyökkääjän alun alkaenkin kahdeksi kaudeksi, sillä Klauss teki seurassa vaikutuksen hyvin sujuneella Marbellan harjoitusleirillä maaliskuussa. Tuolloin kuitenkin päädyttiin vuoden lainaan, mutta nyt osapuolten ajatukset saatavat olla jo toisenlaiset.

Pelaajan ostaminen ei todennäköisesti ole realistinen vaihtoehto. HJK yrittää pidentää lainasopimusta kauden 2019 verran. Neuvottelut ovat erittäin aikaisessa vaiheessa, eikä mitään ole vielä ratkaistu. Tiedossa kuitenkin on, että Klauss viihtyy Suomessa ja HJK:ssa hyvin.

Mutkia voi silti tulla matkaan. Brasilialainen saattaa lopulta haluta ensi kaudeksi tilaisuuden kovemmassa sarjassa, tai Hoffenheimilla voi olla pelaajan varalle erilaisia ajatuksia. Asiat ratkennevat aikaisintaan loppukesästä tai syksyllä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt