Eremenkon debyytti SJK:ssa ei saanut täydellistä loppua – ”Pelaajiemme mielialat ovat olleet hieman matalalla” - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Eremenkon debyytti SJK:ssa ei saanut täydellistä loppua – ”Pelaajiemme mielialat ovat olleet hieman matalalla”

Alexei Eremenko senior oli ensi kertaa SJK:n peräsimessä.

26.5.2018 19:12

SJK vaihtoi tällä viikolla päävalmentajaansa, kun Tommi Kautonen vaihtui Alexei Eremenko senioriin. Eremenkon debyytti ei lauantaina tuonut täyspottia, kun SJK ja IFK Mariehamn tasasivat pisteet 1–1. Tasurista huolimatta SJK esitti kauden parasta peliään, joten valmentajan vaihdos näyttäisi onnistuneen.

– Olen erittäin tyytyväinen siihen, mitä ottelussa näin. Olen analysoinut meidän ongelmia pitkin viikkoa, ja suurimpana tehtävänäni on ollut luoda positiivista ilmapiiriä, koska pelaajiemme mielialat ovat olleet hieman matalalla, Eremenko kertoi.

SJK:n Johannes Laaksonen teki ottelun avausmaalin avauspuoliajalla, kun upea kaukolaukaus 35 metristä painui IFK:n maalin ylänurkkaan. Vieraiden tasoitus nähtiin 70. minuutilla, kun Aleksei Kangaskolkka heilutti verkkoja.

– SJK tuli uuden valmentajansa siivittämänä aktiivisesti peliin. He olivat parempia ensimmäisellä puoliajalla, mutta me paransimme toisella puoliskolla. Loppujen lopuksi kumpi tahansa olisi voinut voittaa, kertasi saarelaisten päävalmentaja Peter Lundberg.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?