SJK antoi potkut päävalmentajalleen – korvaajaksi futislegenda Alexei Eremenko - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

SJK antoi potkut päävalmentajalleen – korvaajaksi futislegenda Alexei Eremenko

Aleksei Eremenko senior on SJK:n uusi päävalmentaja. Kuva on vuodelta 2015, jolloin Eremenko valmensi Pietarsaaren Jaroa.

Julkaistu: 22.5.2018 12:53

Seinäjoen Jalkapallokerho on antanut potkut päävalmentaja Tommi Kautoselle.

SJK on antanut potkut päävalmentajalleen Tommi Kautoselle.

Seinäjokelaisseura tiedotti tiistaina, että Kautosen korvaajaksi on nimitetty Alexei Eremenko senior. Eremenko tuo mukanaan oman apuvalmentajansa, ja he aloittavat tehtävässään välittömästi.

Eremenko on valmentajana ensi kertaa jo lauantaina, kun SJK kohtaa kotistadionillaan IFK Mariehamnin.

Eremenko, 54, valmensi viimeksi viime kaudella armenialaisessa FC Pyunikissa. Suomessa hän toimi viimeksi Pietarsaaren Jaron luotsina vuosina 2009–2016.

Vaikea alkukausi

SJK:n alkukausi Veikkausliigassa on ollut suuri pettymys. Kärkitaistoon ennakoitu joukkue on kahdentoista joukkueen sarjassa vasta kymmenentenä.

Se on kerännyt alkukauden kahdeksasta ottelusta vain seitsemän pistettä. Voittoja on kertynyt kaksi, tasapelejä yksi ja tappioita viisi.

SJK voitti Suomen mestaruuden vuonna 2015.

Seinäjokelaisseura vaihtoi viime kaudella päävalmentajaa peräti kolme kertaa. Simo Valakari lähti omasta halustaan ja hänen jälkeensä Sixten Boström ja Jose Manuel Roca saivat potkut.

Kautonen siirtyi SJK:n päävalmentajaksi täksi kaudeksi. Hän solmi seuran kanssa kolmen vuoden sopimuksen. Aiemmin hän valmensi Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkuetta.

Kautosen potkuista kertoi ensimmäisenä MTV.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?