Veikkausliiga alkaa lauantaina - näin katsot kaikki 198 matsia netissä! - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat
MainosIlta-Sanomat ISTV

Veikkausliiga alkaa lauantaina - näin katsot kaikki 198 matsia netissä!

ISTV lähettää Veikkausliigan kaikki ottelut netissä Ruutu-palvelussa suorana ja selostettuna. Otteluiden katsominen onnistuu myös puhelimella.

Kaikki Veikkausliigan 198 ISTV-ottelua ovat nähtävissä netissä suorana ja tallenteina Ruutu+ -tilauksella (9,95 €/kk, ensimmäinen kuukausi ilmainen).­


6.4.2018 11:46

Kotimaisen jalkapallon pääsarja Veikkausliiga käynnistyy tässä viikonvaihteessa 7.-8.4. kuudella ottelulla. Liigakauden kaikki 198 ottelua ovat katsottavissa paitsi paikan päällä, myös netissä. Ilta-Sanomien ISTV lähettää edellisvuosien tapaan jokaisen selostetun ottelun suorana lähetyksenä ja jälkikäteen tallenteina - nyt Ruutu.fi-palvelussa.

Otteluiden siirtyminen tänä vuonna Ruudun alustalle tarjoaa katsojille entistä paremman ja entistä useammilla laitteilla toimivan palvelun. Myös itse lähetysten tekniikkaa, ääntä, grafiikkaa ja kuvanlaatua on parannettu viime kauteen verrattuna.

Näin katsot lähetykset

Veikkausliigan ottelut ovat katsottavissa Ruudussa yleisimmillä nettiselaimilla, mobiilisovelluksilla iOS:lle tai Androidille, Apple TV:llä, Chromecastilla tai useilla älytelevisiosovelluksilla. Lisätietoja laitteista, joilta voit katsoa Ruudun sisältöä löytyy täältä.

Katselu edellyttää Ruutu+ -tilausta, joka maksaa 9,95 euroa kuukaudessa. Uudet tilaajat voivat kokeilla palvelua maksutta kuukauden ajan. Tilaus laskutetaan kerran kuussa ja sen voi perua milloin tahansa

Samaan kuukausihintaan sisältyvät kaikki muutkin Ruutu+:n sisällöt: live-urheilua monista eri lajeista, viihdettä, elokuvia (mm. kaikki Bond-leffat), lastenohjelmia, ym.

  • Vinkki: Todellisen urheilufanin kannattaa liittää Ruutu+ -tilaukseensa myös viikoittain ilmestyvä Urheilulehti. Se maksaa joka torstai kotiin kannettuna vai 4 euroa lisää kuussa. Lehti ei ole irtonumeromyynnissä - vain tilaamalla pysyt urheiluguruna.

Aloita kesän kotimainen futiskausi jo nyt - tilaa Ruutu+ ja kutsu kaverit viikonloppuna katsomaan Veikkausliigaa!

» Tilaa Ruutu+ hintaan 9,95/kk täältä - kokeile kuukausi maksutta

» Tilaa Ruutu+ ja Urheilulehti täältä - kokeile kuukausi vain 4 eurolla

» Tutustu Ruudun koko urheilutarjontaan täällä

» Näkyykö Veikkausliiga sinun laitteellasi? Tarkista asia Ruudun laitetestillä

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?