Veikkausliigan erikoislehti on täällä – hanki omasi

Urheilulehden klassinen kausiopas avaa tulevan kauden joukkueet, pelaajat ja ilmiöt. Lehti on myynnissä torstaista lähtien.

28.3.2018 12:28

Veikkausliigan kausioppaan ilmestyminen on varma kevään merkki. Tämän vuoden erikoislehdessä kerromme kolmen nuoren tähden tarinat.

HJK:n Enoch Banza, Interin Benjamin Källman ja SJK:n Maximo Tolonen ovat kaikki tehneet saman valinnan: He haluavat lyödä kunnolla läpi Veikkausliigassa ja jatkaa vasta sitten suuremmille kentille.

Kaikilla kolmella on oma tarinansa. Banza on köyhän maahanmuuttajaperheen lapsi, jolla ei ollut varaa edes omiin kenkiin. Källman taas on Suomen kaikkien aikojen parhaan käsipalloilijan poika. Hänen perheessään on hengitetty ammattimaista urheilijan elämää. Tolonen on puolestaan pelannut juniorina Glasgow Rangersissa ja Hibernianissa – ja yllätti monet siirtymällä täksi kaudeksi Hongasta SJK:hon.

Mikä on Raimo Sarajärven motivaatio rakentaa huippuseura ja -stadion Pohjanmaalle? Toimittaja Saku-Pekka Sundelin tapasi määrätietoisen kiinteistökuninkaan ja pyrki ottamaan asiasta selvää.

Toimittaja Juha Kanerva puolestaan pureutuu lehdessä Turun jalkapallon kiehtoviin kiemuroihin.

Minne ovat kadonneet suomalaiset ykkösvahdit? Toimittaja Lari Vesander matkasi Kuopioon ja otti lopulta yhteyttä Yhdysvaltoihin asti selvittääkseen, mistä maalivahtikato johtuu ja mitä sille voitaisiin tehdä.

Erikoislehdessä esitellään IS Urheilun uusi Veikkausliigan asiantuntija Marko Rajamäki. Hän kertoo erikoisliitteessä, mitä odottaa tulevalta kaudelta.

Tuttuun tapaan mukana ovat myös perusteelliset analyysit kaikista 12 liigajoukkueesta ja aina tunteita herättävä ranking.

Kausiopas ilmestyy Urheilulehden tilaajille ja myyntipisteisiin torstaina. Digitaalisesti erikoislehti on tilaajien luettavissa torstaina.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?