Pallokerhon vieraana Pekka Lagerblom: Haluaa jatkaa värikästä uraansa – kertoi tylystä kohtelusta Norjassa - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Pallokerhon vieraana Pekka Lagerblom: Haluaa jatkaa värikästä uraansa – kertoi tylystä kohtelusta Norjassa

Pekka Lagerblom on pelannut Suomen lisäksi Saksassa, Ruotsissa, Norjassa ja Yhdysvalloissa. Hän kertoo monista vaiheistaan Pallokerhossa.

26.3.2018 15:56 | Päivitetty 26.3.2018 16:28

Jalkapalloilija Pekka Lagerblom on palannut Ruotsista Suomeen ja opiskelee Helsingissä. 35-vuotias keskikenttäpelaaja haluaa vielä jatkaa pelaamista ja toivoo löytävänsä uuden seuran Suomessa. Alla on terve kausi Ruotsin ykkösdivisioonassa Superettanissa Åtvidabergissä. Se oli monista vammoista urallaan kärsineen Lagerblomin ehjin kausi aikoihin.

Lagerblom vierailee Pallokerhossa ja keskustelee kaikesta mahdollisesta uransa varrelta – joukossa mm. eksoottinen vierailu Jacksonville Armadassa USA:ssa sekä lyhyeksi jäänyt pesti norjalaisessa HamKamissa, jossa talousvaikeuksiin joutunut seura joutui purkamaan suomalaisen sopimuksen.

Pekka Lagerblom FC Lahden paidassa kesällä 2015 Euroopan liigan karsintaottelussa Elfsborgia vastaan. Lagerblom harjoitteli Lahden kanssa kuukauden ajan tänä talvena.­

”Power-Pekka” kertoo myös oman arvionsa alkavan Veikkausliigan kauden mestarisuosikista sekä mm. SJK:sta ja itselleen varsin tutusta FC Lahdesta.

Jos podcast-soitin ei näy selaimellasi voit kuunnella lähetyksen tästä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?