Miika Juntusen seuran valitus hylättiin – OPS:n koko toiminta saattaa loppua - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Miika Juntusen seuran valitus hylättiin – OPS:n koko toiminta saattaa loppua

Oulun Palloseura ei saa lisenssiä ensi kauden jalkapallon Ykköseen.

Miika Juntunen on rakentanut OPS:n uutta tulemista useiden vuosien ajan.­

1.3.2018 11:40

Urheilun oikeusturvalautakunta on hylännyt Oulun jalkapallon tuki ry:n tekemän valituksen Oulun Palloseuran Ykkösen lisenssin hylkäämisestä.

Palloliiton Ykkösen ja Naisten liigan lisenssikomitea ilmoitti päätöksestään 8. tammikuuta ja ilmoitti syyksi ehdottomien lisenssimääräysten laiminlyönnin. OPS ei täyttänyt lisenssimääräysten taloudellisia ja oikeudellisia kriteerejä.

OPS teki managerinsa Miika Juntusen johdolla asiasta valituksen oikeusturvalautakuntaan, joka nyt hylättiin. Tämä tarkoittaa sitä, että OPS ei saa lisenssiä alkavalle kaudelle Ykköseen. Jo aiemmin Palloliitto ilmoitti nostavansa OPS:n tilalle Kakkosesta FC KTP:n. OPS ei suostunut ottamaan vastaan tarjottua Kakkosen sarjapaikkaa, ja Ykköseen nostetun KTP:n korvaa FC Vaajakoski.

OPS:n jatkosta ei ole vielä tietoa. Seuralla on kakkosjoukkue Kolmosessa, mutta seuran toimittama vastaselvitys viittaa siihen, että koko toiminta on nyt vaakalaudalla.

– Lisenssin epääminen on kohtuutonta, koska se merkitsee käytännössä seuran toiminnan päättymistä, päätöksen yhteydessä julkaistussa vastaselvityksessä sanotaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?