Keith Armstrong päihitti Ilveksen hovioikeudessa – seura tuomittiin mojoviin korvauksiin

Ilves Edustus Oy on tuomittu maksamaan korvauksia Keith ”Keke” Armstrongille.

Keith Armstrong valmentaa nykyisin Hakaa.

10.11.2017 15:25

Hovioikeus on kumonnut käräjäoikeuden tuomion jalkapallovalmentaja Keith Armstrongin ja Ilveksen jalkapallon edustusjoukkueen välillä. Käräjäoikeus katsoi syksyllä 2016, että Ilveksellä oli oikeus antaa Armstrongille potkut. Armstrong oli jättänyt väliin Ilveksen SJK-vierasottelun kauden aikana esiintyäkseen MTV Sportin jalkapallostudiossa asiantuntijana.

Nyt Turun hovioikeus tuomitsi Ilveksen maksamaan Armstrongille 17 200 euron korvaukset työsopimuksen perusteettomasta päättämisestä. Armstrong vaati kaikkiaan 60 000 euron korvauksia. Vaikka hovioikeus päättikin Armstrongin puolesta, se moitti valmentajan toimintaa.

– Asiaa kokonaisuutena arvioitaessa hovioikeus katsoo, että vaikka Armstrongin menettely on ollut sinänsä moitittavaa, se ei ole muodostanut työsopimuslain 8 luvun 1 §:ssä tarkoitetulla tavalla erittäin painavaa syytä eikä oikeuttanut yhtiötä purkamaan Armstrongin työsopimusta.

Ilves joutuu lisäksi maksamaan Armstrongin oikeudenkäyntikuluja käräjäoikeudessa 13 000 euroa ja hovioikeudessa 12 000 euroa sekä maksamattomista puhelin- ja tietoliikennekuluista 1 022,58 euroa.

Armstrong valmentaa nykyisin FC Hakaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?