RoPSin huoltaja kävi tupakalla ja myöhästyi junasta – pelimatka Helsinkiin jatkui vielä uudella takaiskulla - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

RoPSin huoltaja kävi tupakalla ja myöhästyi junasta – pelimatka Helsinkiin jatkui vielä uudella takaiskulla

David Coull jäi joukosta jo matkan alkuvaiheessa.

RoPS kohtaa lauantaina Helsingissä HJK:n.­

28.10.2017 12:24

Rovaniemen Palloseuran pelimatka Helsinkiin ei sujunut täysin suunnitelmien mukaisesti. Joukkue lähti Rovaniemeltä kohti pääkaupunkia yöjunalla perjantai-iltana.

Joukkueen huoltaja David Coull jäi tahattomasti matkasta Oulussa puolenyön maissa.

– Dave kävi tupakalla. Juna oli myöhässä aikataulusta ja sehän lähti samantien, kun kuski katsoi, että kaikki on ok, RoPSin joukkueenjohtaja Matti Vikman kertoi.

RoPS kertoi asiasta aikaisemmin Twitterissä.

Joukkue on täällä, mutta missä meidän huoltaja? Juuri tulleen tiedon mukaan jäi Oulun asemalaiturille. 😂😂 Paheista rangaistaan 🙏 pic.twitter.com/WuPmRemEqF— RoPS (@ropsrovaniemi) 28. lokakuuta 2017

Vikman yritti ottaa Coulliin yhteyttä junassa puhelimitse Oulun-pysähdyksen jälkeen tietämättä, että huoltaja seisoi siinä vaiheessa onnettomana asemalla.

– Siinä se hänen puhelimensa alkoi täristä pöydällä lompakon vieressä, Vikman sanoi.

RoPSin Dave Coullin pelimatka keskeytyi Oulussa.­

RoPS järjesti vailla rahaa ja puhelinta olleelle huoltajalleen majoituksen Oulusta loppuyöksi. Coull jatkoi matkaansa kohti Helsinkiä lauantaiaamuna Kokkolan kautta.

Sekään matka ei ole sujunut vailla huolia.

– Veturi kuulemma hajosi Seinäjoella.

Coullin pitäisi silti ehtiä Helsinkiin ennen kello 14.00 alkavaa ottelua HJK–RoPS.

Rovaniemeläiset tappoivat aikaa lauantaina aamupäivällä helsinkiläisessä hotellissa, jossa RoPSin kapteeni Antti Okkonen kommentoi Coullin tapausta pilke silmäkulmassaan näin:

– Dave ei ole ollut mukana kaikissa vierasotteluissamme. Aina, kun hän on ollut mukana, olemme jääneet pisteittä. Ehkä tämä tarkoittaa, että voitamme Klubin, Okkonen sanoi.

HJK on jo varmistanut Suomen mestaruuden. RoPS lähtee kauden viimeiselle kierrokselle sijalta seitsemän.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?