Kottiloiden vieraana musiikin ja urheilun monitaituri Tommy Lindgren: ”Laulatko myös HJK:n peleissä?” - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Kottiloiden vieraana musiikin ja urheilun monitaituri Tommy Lindgren: ”Laulatko myös HJK:n peleissä?”

Faith Friday Obilorin volleymaali katsojien suosikki.

19.9.2017 16:49

Tämän viikon Kottilat-ohjelmassa vieraana on kulttuurin ja viihteen monitaituri sekä intohimoinen futismies Tommy Lindgren.

Don Johnson Big Bandin laulajana tunnetuksi tullut viihdyttäjä kertoo siitä, miten häntä kohdellaan urheilupiireissä kulttuurin edustajana ja sitten toisin päin. Tommy on myös pitkäaikainen HJK:n fanipäätykausikortin omistaja, joten keskusteluaa viriää myös siitä, miten julkisuudesta tuttu henkilö on otettu fanien keskuudessa vastaan.

Te katsojat saitte äänestää Kottilat-kisassa alkukauden hienointa maalia ja voittajaksi olette äänestäneet HJK:n Faith Friday Obilorin volleymaalin. Se ja muut yhdeksän hienoa maalia sekä katsojakilpailun voittajat voit katsoa täältä: www.is.fi/kottilatkisa

Kottilat ilmestyy ISTV:ssä läpi veikkausliigakauden. Ohjelmassa järjestetään paljon kisoja ja arvontoja. Myös palautteista ja toiveista on luvassa palkintoja. Kerro mielipiteesi ohjelmasta Twitterissä (@kottilat), Facebookissa (www.facebook.com/kottilatFIN) tai tämän artikkelin kommenttikentässä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?