Antti Muurinen moitti HIFK:n suoritusta – ”Ehkä yksi kauden heikoimpia pelejä” - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Antti Muurinen moitti HIFK:n suoritusta – ”Ehkä yksi kauden heikoimpia pelejä”

HIFK:n pelaaminen perjantai-illan elintärkeässä ottelussa ei ollut kokeneen valmentajan mieleen.

HIFK:n päävalmentaja Antti Muurinen ei näyttänyt tyytyväiseltä pelin aikana.­

15.9.2017 21:26

Helsingin IFK ja täksi kaudeksi Veikkausliigaan noussut JJK pelasivat perjantaina tähänastisen kauden tärkeimmän ottelunsa.

Sarjajumbo JJK venyi Tomi Petrescun toisen jakson tasoituksella 1–1-tasapeliin ja piti eron viimeistä edellisenä majaileviin tähtirintoihin kolmessa pisteessä.

HIFK:n kokenut päävalmentaja Antti Muurinen ei silitellyt omiaan ottelun jälkeen. 63-vuotias luotsi manasi isäntien lukuisia harhasyöttöjä, pallonmenetyksiä ja hidasta pelaamista.

– Minimitulos oli tänään tasapeli. Ehkä meiltä yksi kauden heikoimpia pelejä. En ota kuitenkaan JJK:lta mitään pois. JJK teki tästä vaikean, mutta teimme itsekin osin tästä vaikean, Muurinen sanoi.

Hän lisäsi olevansa tyytyväinen pisteeseen siinä mielessä, että HIFK pelasi varsinaisen peliajan viisi viimeistä minuuttia vajaalla toppari Nosh A Lodyn toisella varoituksella tulleen ulosajon myötä.

Lopussa JJK painoi täydellä höyryllä päälle, eikä voittomaalikaan ollut kaukana.

HIFK sai johtomaalinsa ilmaiseksi avausjaksolla, kun jyväskyläläisten 20-vuotias maalivahti Teppo Marttinen sähläsi Jukka Halmeen rangaistusalueen tuntumasta lähteneen volleyvedon maaliin. Kuti suuntautui Marttista kohti, mutta koppari ei onnistunut vangitsemaan laukausta.

Molemmilla peräpään joukkueilla on jäljellä kuusi ottelua. Voitto tänään olisi tuonut HIFK:lle jo kuuden pisteen kaulan kettupaitoihin. Nyt taistelu jatkuu yhä kiivaana.

– Olivatko paineet tänään sitten joukkueella niin kovat, ettei pystytty sellaiseen normaalisuoritukseen. Pystymme paljon parempaan peliin kuin mitä tänään nähtiin, Muurinen linjasi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?