FC Inter mässäili maaleilla Kemissä – ”Haluamme omistaa tämän voiton Turulle” - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

FC Inter mässäili maaleilla Kemissä – ”Haluamme omistaa tämän voiton Turulle”

PS Kemi sai kyytiä turkulaisvierailtaan.

19.8.2017 20:08

FC Inter löylytti PS Kemin 5–1 ja hyppäsi jalkapalloliigan sarjataulukossa seitsemänneksi, kun RoPS samaan aikaan hävisi Helsingissä HIFK:lle 0–1.

Turkulaiset menivät Kemissä pikavauhtia kolmen maalin johtoon.

Petros Kanakoudis teki 16. minuutilla 0–1, Henri Lehtonen 0–2 kolme minuuttia myöhemmin ja Benjamin Källman 23. minuutilla 0–3.

Interin neljättä maalia piti odottaa lähes 50 minuuttia, kunnes Philip Njoku teki 70. minuutilla 4–0. Pari minuuttia myöhemmin Abdoulie Mansally rikkoi Kemin kuparisen, mutta Ferreira Bastos Soares palautti vierasjohdon neljään maaliin.

PS Kemi kärsi ensimmäisen tappionsa Sauvosaaressa tämän kauden jalkapalloliigassa. Samalla särkyi PS Kemin toinenkin taika, sillä se ei ollut koskaan hävinnyt Interille.

– Karmea juttu kun häviät kotipelissä 1–5. Ei jäänyt paljoa jossiteltavaa. Nyt pitää alkaa katsoa myös taaksepäin, putoamisviivoja kohti, PS Kemin valmentaja Jari Åhman huokaili.

PS Kemin suoritus oli kauden surkein. Ainoastaan maalintekijä Mansally saa puhtaat paperit. Interillä peli puolestaan kulki, vaikka ensimmäinen maali oli onnekas ja toisen maalin kemiläispuolustus käytännössä lahjoitti.

– Olen enemmän kuin tyytyväinen. Ensimmäisessä maalissa oli onnea, mutta sitä tarvitaan jalkapallossa. Etenkin ensimmäisellä puoliajalla pelasimme hyvin, Interin italialainen valmentaja Fabrizio Piccareta totesi.

– Haluamme omistaa tämän voiton Turulle. Se mitä tapahtui perjantaina, on tehnyt meidät surullisiksi. Tämä voittokin tuntuu vähän oudolta, Piccareta jatkoi.

Otsikkoa ja juttua päivitetty klo 20.35

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?