Ilveksen pelaajilla karu juhannus – "Oluet ja makkarat jäävät väliin" - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Ilveksen pelaajilla karu juhannus – "Oluet ja makkarat jäävät väliin"

Ilveksen pelaajat jäävät tällä kertaa kokonaan paitsi perisuomalaisista juhannusjuhlista.

22.6.2017 22:34

Tamperelaisjoukkue harjoittelee vielä aattona ja lähtee jo sunnuntaiaamuna pitkälle junamatkalle Rovaniemelle. Siellä odottaa vierasmatsi RoPSia vastaan maanantai-iltana.

Näin vapaaksi jää vain lauantai.

– Oluet ja makkarat jäävät nyt väliin. Meillä on useita huonoja kokemuksia pitkistä vieraspelireissuista. Niinpä menemme nyt hyvissä ajoin paikalle ja treenaamme perillä vielä sunnuntai-iltana. Jospa trendi muuttuisi tällä tavoin, Ilveksen keskikenttämies Marco Matrone tuumi.

Vaihdosta tulleella Matronella oli unelmailta koleassa Tammelassa Ilveksen kohdatessa SJK:n. Hän ehti olla kentällä vain reilut kaksi minuuttia, kunnes lähetti vapauttavan syötön Tucon viimeistelemään voitto-osumaan.

– En ole ihan varma, oliko ensimmäinen kosketus palloon. Mutta ensimmäisiä joka tapauksessa. Siinä mielessä meni nappiin, Matrone riemuitsi.

Matrone oppi tuntemaan Tucon metkut jo toissa kaudella, kun he olivat joukkuekavereita juuri SJK:ssa.

– Tuco on kova kaveri viimeisellä kolmanneksella. Kun saan pallon, etsin yleensä häntä, Matrone myönsi.

Ilveksessä on useita Seinäjoella pelanneita kavereita. Tämä tuo lisäsytykkeen, kun joukkueet kohtaavat.

– Ei tarvitse hakea latausta. Se tulee luonnostaan – ja kyllä siitä vähän jutellaankin. Moni haluaa näyttää entiselle joukkueelle.

Matrone tuli Seinäjoelta Tampereelle viime kaudeksi.

– Halusin uutta nostetta uralle loukkaantumisten sävyttämän vuoden jälkeen. Moni muu on tehnyt samoin, koska tämä on koettu hyväksi paikaksi. Ja sitä se on ollutkin, Matrone kertasi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?