Veikkausliiga pysyy IS Extrassa – uusi sopimus on kolmevuotinen

Veikkausliiga näkyy jatkossakin IS Extrassa ja Ruutu Plusissa.

Veikkausliigaa nähdään IS Extrassa myös seuraavat kolme kautta.

Sanoma Media Finland on solminut kolmen vuoden televisiointisopimuksen jalkapallon pääsarjan Veikkausliigan kanssa. Uuden sopimuksen mukaan Veikkausliiga näkyy IS Extrassa ja Ruutu+:ssa kaudet 2018-2020. Sopimuksessa on myös kahden vuoden jatko-optio.

Veikkausliigan nykyisestä televisiointisopimuksesta Sanoman kanssa on menossa kolmas vuosi. Molempia osapuolia tyydyttänyt yhteistyö alkoi kaudella 2015.

– Sanoma Media Finland kehittää tämän sopimuksen myötä merkittävällä panoksella kotimaista jalkapalloa. Takana on kolme kautta hienosti sujunutta yhteistyötä. Yhteisenä tavoitteenamme seuraavan kolmen vuoden aikana on, että kiinnostus Veikkausliigaa kohtaan lisääntyy ja tuote paranee entisestään, Ilta-Sanomien kustantaja ja vastaava päätoimittaja Tapio Sadeoja sanoo.

IS Extrassa näytetään jatkossakin jokainen liigaottelu suorana ja selostettuna. Myös Futiskierros-ohjelma jatkuu Nelosella. Futiskierroksessa seurataan samanaikaisesti kaikkia kierroksen otteluita.

IS Extra on Ilta-Sanomien maksullinen lisäpalvelu, joka tarjoaa tilaajilleen suoria huippu-urheilulähetyksiä, Urheilusanomien ja Ilta-Sanomien näköislehdet sekä vedonlyöntivihjeitä ja huippuartistien konsertteja. Nelonen Median Ruutu tarjoaa puolestaan liveurheilun lisäksi viihdettä, huippusarjoja ja -leffoja sekä lasten suosikkiohjelmia.

– Olen todella tyytyväinen Ruudun sisällön tarjoamaan kehitykseen. Kotimaisen urheilun osalta kärkituotteinamme ovat jalkapallon, pesäpallon ja amerikkalaisen jalkapallon pääsarjat. Liigaa näytämme vielä ensi kauden ja ulkomaisista lajeista Ruudusta löytyvät muun muassa NBA ja rallin mm-sarja. Tavoittelemme asiakasmäärissä kasvua, joten tulemme jatkossa panostamaan uusiin urheilusisältöihin ja erityisesti viihdesisältöjen laajentamiseen, Nelonen Median liiketoimintajohtaja Kari Laakso toteaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?