PS Kemi jatkoi HIFK:n alavirettä Valencicin johdolla – katso huippuhetket - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

PS Kemi jatkoi HIFK:n alavirettä Valencicin johdolla – katso huippuhetket

17.6.2017 18:01

PS Kemi jatkoi pirteää kulkuaan jalkapalloliigassa, kun se vieraili voitokkaasti Helsingissä ja löi HIFK:n 2–0. Vieraiden näkyvimmäksi onnistujaksi erottui molemmat maalit viimeistellyt slovenialainen Filip Valencic.

– Pidimme HIFK:ta pois boksista ja olimme vaarallisia ylhäällä, PS Kemin päävalmentaja Jari Åhman kiteytti.

Lauantain ensimmäisensä Valencic laukoi juoksusta Tomi Maanojan taakse puolustaja Pauli Kuusijärven prässistä huolimatta. Upean poikittaissyötön avausosumaan tarjosi Momodou Ceesay.

Valencicin toinen maali oli jalkapallotaidetta. Alkuun slovenialainen peittosi näppärästi vastaan rynnänneen Maanojan. Heti perään Valencic nosti pelivälineen vastustamattomasti kaaripallona yksin maalia puolustaneen Nosh A Lodyn yli.

HIFK sai aherrettua useamman viimeistelypaikan, mutta isännät eivät saaneet hyvistäkään koordinaateista palloa PS Kemin torjujan Oskari Forsmanin taakse.

HIFK ei ole tehnyt maalin maalia kolmeen peliin, ja kuudessa tuoreimmassa koitoksessaan se on viimeistellyt vain yhden osuman. HIFK ei liioin ole voittanut yhtään peliä kahdeksaan kamppailuun.

– Kyllä tämä meitä syö. En tiedä miksi maalimme hylättiin. Pyrimme suoraviivaistamaan peliämme. Tuntuu, että jotain tästä olisimme ansainneet, HIFK:n vastuuvalmentaja Antti Muurinen summasi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?